Bombázóból botoxrém: Pamela Anderson sokkoló átváltozása

A kebelcsoda eredetileg nem is volt szőke, az elmúlt években pedig rendesen szétszabatta arcát.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pamela Anderson 1967. július 1-én született a kanadai Ladysmith-ben. Édesanyja pincérnő volt, apja pedig tűzhely- és kemenceszerelőként dolgozott. A család finn és holland ősök leszármazottja, Anderson üknagyapja, Juho Hyytiäinen 1908-ban hagyta el Finnországot. 

 

Már Pamela Anderson születése is egy kisebb botrányt kavart, az újszülött lányról ugyanis eredetileg azt hitték, hogy ő a Centenáriumi Bébi, de nem sokkal később kiderült, hogy a jeles kanadai ünnepnapon néhány órával korábban már megszületett egy baba.

1985-ben érettségizett, majd Vancouverbe költözött, ahol fitnesz tanácsadóként dolgozott. Modellpályafutását egy véletlennek köszönheti, 1989 nyarán ugyanis a barátaival egy rögbimeccsre ment szurkolni.

A játék során aztán megtörténtek az azóta legendássá vált események: az egyik pillanatban váratlanul megjelent a hatalmas kivetítőn a fiatal szőke lány, aki egy Labatt’s nevű sört reklámozó pólóban feszített.

A dús keblek és a szőke szépség pedig úgy megbabonázta a közönséget, hogy az ováció közepette lehívták a pályára, ahol mindenki imádta!

A hónap playmate-jéből igazi csúfság lett

A Labatt’s ezek után természetesen azonnal munkát ajánlott a huszonéves lánynak, aki örömmel fogadta el azt, alig néhány hónappal később pedig már kezében tarthatta első Playboy-címlapját is.

A nyuszis magazin októberi számának borítóján pózolt először, 1990 februárjában pedig a hónap playmate-jének választották meg. Az ezt követő két évtizedben számos alkalommal vetkőzött le Hefner magazinjának kedvéért, ám mostani kinézetét látva már nem valószínű, hogy a vén nőcsábász újabb fotózást ajánlana neki.

Az igénytelen B-filmek akcióhősnője

A 41 éves Pamela ugyanis elképesztően szétszabatta egykor vonzó arcának vonalait, a ráncfelvarrások és a káros fiatalító vegyszerek egy igazi botoxbanyává változtatták.

Sztárok smink nélkül

Nézegess képeket!

Elolvasom

A kilencvenes években pedig még az egyik legismertebb és legdögösebb szexikonnak számított, akinek pucér poszterei sok férfi és fiú falán ott lógtak. Különféle B-mozikban is mutogatta formás domborulatait, az egyik legemlékezetesebb ezek közül talán a szörnyű Barb Wire – A bosszúálló angyal volt. De nem létező színészi tehetségét olyan más alkotásokban is megpróbálta felvillantani, mint a Halálos vágy vagy a Meztelen lelkek. 


Vetkőzései mellett botrányos magánéletével is évekig a címlapokra került. 1995-ben ment feleségül a Mötley Crüe együttes dobosához, Tommy Lee-hez, úgy hogy még csak 96 órája ismerték egymást. Két közös gyermekük született, és többszöri próbálkozás után végül 1998-ban váltak el.

A turbékoló szerelmespár nevét akkor ismerte meg igazán a világ, amikor korszakos házi szexvideójuk kiszivárgott, amit akkoriban szinte mindenki legalább egyszer biztosan megnézett. Pamela ezek után hozzáment Kid Rockhoz, legutóbb pedig Rick Salomonnal hozták hírbe, de zavaros kapcsolatuk végül egy titkos esküvő után hamar véget ért.

Ezt is szeretjük