Lajos herceg így huncutkodott szüleivel: Katalin és Vilmos legkisebb gyermekével bohóckodott
Lajos hercegről vadonatúj videó látott napvilágot.

katalin-vilmos-lajos
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné két idősebb gyermekét az elmúlt egy hónapban két alkalommal is láthattuk. Március végén György és Charlotte szüleikkel vettek részt a tavaly elhunyt Edinburgh hercegének megemlékezésén a Westminster-apátságban. Húsvétvasárnap ismét friss képeken csodálhattuk meg, mennyit nőttek.

Az öttagú család legkisebbje azonban egy ideje nem mutatkozott a nyilvánosság előtt. Lajos hercegről utoljára 2021 karácsonyán láthattunk új felvételt, Cambridge hercegi párjának hagyományos, ünnepi üdvözlőlapján.

Lajos herceg videója

Így sok rajongó repesett az örömtől, hogy napvilágra került egy felvétel a holnap négyéves hercegről. A videót nem lehet kibírni nevetés nélkül, ugyanis Lajos tündérien huncutkodik és bohóckodik szüleivel rajta.

A húsvéti hosszú hétvégén örökítették meg az ugrabugráló gyerkőcöt. A család az ünnepet a Windsor-kastélynál töltötte, a videón épp indultak valahova, Lajos pedig úgy döntött, futkározik egy kicsit az autók körül, majd egy ponton nekifutásból beugrott az egyik járgány csomagtartójába.

A felvétel tökéletesen alátámasztja azt, amit korábban Vilmos mesélt legkisebb csemetéjéről. Tavaly októberben a BBC Newcast című podcastjében volt vendég, itt csepegtetett néhány információt arról, milyenek a gyerekei. Elárulta, Lajos izgő-mozgó lurkó, aki legszívesebben minden percet a szabadban töltene. Még azzal is viccelődött, fia szinte a kertben él.

Az is látszik, milyen sokat nőtt az elmúlt időszakban. Lajos herceg 2022. április 23-án, azaz holnap tölti be negyedik életévét. Jó esély van rá, hogy a palota friss képet közöl a szülinaposról, hiszen már hagyomány, hogy a csemeték születésnapján új fotók jelennek meg róluk.

Katalin és Charlotte összeöltöztek

Képes összeállításunkban mutatjuk, Katalin és Charlotte milyen édesen összeöltöztek, valamint további képeket mutatunk a családról, amelyek húsvétvasárnap készültek.

Ezt is szeretjük