Katalin hercegné és Charlotte összeöltöztek húsvétkor: kékben tündököltek mindketten
Katalin hercegné, Vilmos és két nagyobbik gyermekük, György és Charlotte együtt mentek húsvétvasárnap misére.

katalin-és-charlotte-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné stílusérzékére messze földön híres. Vilmos felesége az évek során tökélyre fejlesztette, hogyan lehet egyszerre elegáns, divatos és egyedi szettekben megjelenni. Ráadásul a ruhaköltemények, amelyeket visel, kivétel nélkül mindig tökéletesen passzolnak az alkalomhoz.

Úgy tűnik, nemcsak a vonások, hanem az ízlés is öröklődik: a hatesztendős Charlotte hercegnőn is látszik, vérében van a divat. A legtöbb kislány ezen a téren az anyukájára szeretne hasonlítani, meglehet, ez áll a hátterében annak, hogy Charlotte és Katalin összeöltöztek húsvétvasárnap.

Katalin hercegné és Charlotte húsvétkor

A királyi család négy tagja, Vilmos, Katalin, György és Charlotte április 17-én a windsori kastélyban tartott misére voltak hivatalosak. Mindannyian végtelenül elegánsan jelentek meg: Vilmos és György öltönyt húztak az eseményre, és Katalinék is összeöltöztek, mindketten kékben tündököltek. Katalin babakék kabátruháját Emilia Wickstead divattervező álmodta meg, a hercegné a szerelését színben passzoló tűsarkúval és egy masnis fejdísszel tette tökéletessé. Charlotte Rachel Riley márkájú ruhájának és harisnyájának árnyalata megegyezett édesanyjáéval. A hercegnő öltözéke nem véletlenül tűnhet ismerősnek, szinte pontosan ugyanezt viselte 2018 áprilisában, amikor először látogatta meg újszülött öccsét, Lajost.

Képes összeállításunkban mutatjuk, Katalin és Charlotte milyen édesen összeöltöztek, valamint további képeket mutatunk a családról, amelyek húsvétvasárnap készültek.

Ezt is szeretjük