Katalin hercegné hófehér csipkeruhában tündökölt: ez volt eddig a legszebb húsvéti szettje
Csokorba szedtük Katalin hercegné legszebb húsvéti ruháit.

katalin-hercegné-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ünnep közeledtével összegyűjtöttük Katalin hercegné legszebb húsvéti ruháit, amelyekben mindenkit elvarázsolt a környezetében. A hercegné jó szokásához híven ezen a napon is csodás kreációkba bújik.

Katalin hercegné legszebb húsvéti ruhái

A brit királyi családnál az a szokás, hogy minden évben húsvét vasárnap a windsori kastély Szent György-kápolnájában ünnepi szertartást szerveznek, ahova az összes családtagot meghívják. 2014 rendhagyó év volt Cambridge hercege és hercegnéje számára, mert akkor nem Angliában, hanem Ausztráliában tartózkodtak ebben az időszakban, akkor a három gyermekük közül csak György herceg élt, Charlotte hercegnő és Lajos herceg még nem születtek meg.

Természetesen a kis trónörököst is magukkal vitték a külföldi útjukra, ahol azt is megtapasztalhatták, hogyan ünneplik a húsvétot az ausztrálok. Nagypénteken a Sydney Royal Easter Show-n vettek részt, ennek alkalmából Katalin tavasztündérnek öltözött, egy hófehér csipkés ruhában keltett feltűnést. Szerintünk ez volt eddig a legszebb szettje, amit viselt az ünnep alkalmából, azonban a szertartásokon viselt kreációi is figyelemre méltóak.

Sajnos 2020-ban és 2021-ben a koronavírus miatt a királyi család nem gyűlt össze a Szent György-kápolnában húsvét vasárnapján, így ezekből az évekből nem tudunk felvételeket mutatni Katalinról, azonban más esztendőkből bőven akadnak fotók róla.

Képes összeállításunkban megnézheted, az elmúlt években melyek voltak a legszebb ruhák, amiket Katalin hercegné húsvétkor viselt.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük