Diana hercegnő legszebb húsvéti szettjei: sárga ruhában tündökölt a templomban

Ezek voltak a szívek hercegnőjének legszebb húsvéti ruhái.

diana-hercegno-husvet-ruhak-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Diana Spencerre örökké a szívek hercegnőjeként fog emlékezni a világ. Károly herceg egykori felesége sajnos nagyon fiatalon hunyt el: csupán 36 éves volt, amikor meghalt egy tragikus autóbalesetben. Az emberek emlékezetében azonban máig élénken él, mint a nagybetűs hercegnő, szerető édesanya és divatikon.

Diana legszebb húsvéti szettjei

Diana igazi lázadó szellem volt, aki nem szerette követni a szabályokat. Ez az öltözködésén is meglátszott, ugyanis modern, újító, merész stílusát máig imádják a divatrajongók. Nem kis fejfájást okozott ezzel Erzsébet királynőnek, a hercegnő ugyanis magasról tett a protokoll szabályaira: megtörtént eset, hogy az anyakirálynő karkötőjét a homlokán viselte, mert úgy vélte, fejpántként sokkal jobban állna rajta.

A wales-i hercegnő nem riadt vissza az élénk színektől, sem az újszerű anyagoktól és mintáktól. A dizájnerek imádták öltöztetni, ugyanis az egyedisége és bája miatt bármit adtak is rá, remekül állt neki. Összeállításunkban most a legszebb húsvéti szettjeit gyűjtöttük össze, melyekben alaposan kitűnt a templomba járók közül - nézd meg, milyen ruhákat viselt Diana ezen az ünnepen.

Ezt is szeretjük