A ruha, amit Diana nem sokkal a halála előtt viselt - Milliókért árulják
Diana egyik utolsó szettje most kerül kalapács alá.

diana-utolso-pulcsi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki Dianája 1997 augusztusában távozott közülünk: a szívek hercegnőjét azonban máig imádja az egész világ.

Ez volt az egyik utolsó szettje

Lady Di néhány nappal a tragikus baleset előtt még élte világát: akkori kedvesével, Dodi Al-Fayeddel az olasz Riviérán sütkéreztek, a milliárdos jachtjának fedélzetén. A vízi jármű vezető stewardessével különösen összebarátkozott az út alatt: annyira megkedvelte Debbie Woodot, hogy az egyik kedvenc pulóverét is neki ajándékozta.

A krémszínű pulcsin piros betűkkel az USA felirat volt olvasható, ezzel lepte meg új barátnőjét a hercegnő.

- Vezető stewardess voltam az Al-Fayed család jachtján, a Jonikalon azon a nyáron. Az volt a feladatom, hogy vigyázzak a vendégekre, és odafigyeljek a személyzetre. Dianával és Dodival közelebbi kapcsolatba is kerültem, hiszen én szolgáltam fel minden nap az ételeiket, és én intézkedtem, ha szükségük volt valamire a mediterrán útjuk során.

diana-utolso-pulcsi-nagy

Diana az út végén nekem adta a Ralph Lauren pulóverét, aznap, amikor Szardíniából Párizsba indultunk. Így köszönte meg a sok segítséget. Ez a figyelmesség hatalmas dolog volt számomra, nagyon megtisztelőnek éreztem. 21 éven át őriztem a ruhadarabját - nyilatkozta a Daily Mailnek.

Most azonban Wood mégis úgy döntött, hogy megválik a szeretett ereklyétől, ezért aukcióra bocsátotta. 9000 dollárért - azaz 2,5 millió forintért - adná el Lady Di egyik utolsó szettjét.

Ezt is szeretjük