Így húsvétozik György herceg és kishúga - Katalin hercegné kotyogta ki

Kiderült, mit csinálnak a királyi család legkisebb tagjai húsvétkor.

gyorgy-herceg-charlotte-husvet-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Itt a húsvét, és a királyi család tagjai ilyenkor is követik a hagyományokat, minden évben sok fotó készül róluk a templomba menet. Arról, hogy otthon mit csinálnak ezen az ünnepen, keveset tudni, de azért el-elkottyintottak néhány érdekességet az évek során arról, hogy telik náluk ez az esemény.

A gyerekek tojásvadászatra mennek

A tengerentúlon és a briteknél is hagyomány, hogy a kisebb gyerekek tojásvadászatra mennek, amit a szülők szerveznek meg a szórakoztatásukra. A parkokban vagy nagyobb kertekben zajlik a verseny, és az nyer, aki a legtöbb kifestett tojást gyűjti össze a kosárkájába.

Sokáig csak György herceg szállhatott versenybe a család többi gyerkőcével, de tavaly már Charlotte hercegnő is csatlakozhatott hozzá. Kisöccsük, Lajos herceg még túl kicsi: neki csak jövőre lesz lehetősége tojásokat gyűjteni a tesókkal.

A palotán kívül Katalin hercegné családja külön is rendez a kicsiknek tojásvadászatot a família berkshire-i birtokán, erről Katalin hercegné számolt be egy rendezvényen. Tavaly az egész hétvégét ott töltötték, ahol a reflektorfénytől távol élvezhették kicsit a családi idillt.

Vilmos herceg akkor nem a Middletonokkal ünnepelt, ugyanis külföldre szólította a kötelesség: Kenyába repült az exbarátnője, Jecca Craig esküvőjére, aki a család régi barátja is, ezért mindenképpen ott akart lenni a nagy napján.

gyorgy-herceg-charlotte-husvet-1
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Ilyenkor hivatalosan a család minden tagja templomba megy, de Katalin és Vilmos úgy döntöttek, hogy a gyerekek még túl kicsik ahhoz, hogy végigüljék a hosszú misét, ezért inkább otthon hagyják őket Katalin szüleivel, a tojásfestést amúgy is bizonyára jobban élvezik.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük