Katalin hercegné teljesen másmilyen otthon, mint a nyilvánosság előtt: egy ismerőse árulta el
Katalin hercegné is a laza stílusra esküszik, ha az otthonában van.

katalin-cove
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné, ha a nyilvánosság előtt szerepel, mindig kifogástalanul öltözködik, a haját tökéletesen elkészítik neki, a smink terén pedig a visszafogottságra esküszik. Nemcsak az estélyikreációi, hanem a hivatalos látogatásain viselt ruhái és kosztümjei is nagyon elegánsak.

Sok laikus gondolhatja azt róla, hogy a négy fal között is mindig maximálisan ad a tökéletes külsőre, ám a People magazinnak egy közeli forrás árulta el, hogy ez egyáltalán nincs így.

Katalin hercegné teljesen más az otthonában

Vilmos herceggel és három gyermekükkel, Györggyel, Charlotte-tal és Lajossal jelenleg a londoni Kensington-palotában élnek. Vidéki otthonuk pedig az Anmer Hall, amely Norfolk megyében található. Mivel a rajongók mindig kifogástalanul látják a hercegi párt, nehéz őket elképzelni, ahogy átlagos módon viselkednek az otthonukban, pedig valójában ugyanolyan emberek, mint bármelyikünk.

GettyImages-1387803145
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

- Egy normális, nyüzsgő családi ház az övék, ahol a gyerekek rohangálnak, és a feje tetejére állítják a dolgokat. Nem mutatják magukat többnek másoknál - mesélte a bennfentes.

Kiderült, hogy Katalin nagyon nyugodtan és lazán viselkedik otthon, olyan, mint bármilyen más édesanya.

- Amikor meglátod őt zárt ajtók mögött a gyerekekkel, akkor egy nagyon magabiztos anyukát látsz, aki nem egy nyomasztó személyiség. A gyerkőcöket leszidja, ha azok rosszul viselkednek.

A két herceg és a hercegnő nevelése nem egyszerű munka, bár sokan azt gondolhatják, hogy egy gyerekre jut öt dadus, de ez nincs így. Katalin igyekszik minél több feladatot ellátni anyaként, ha nincs semmilyen nyilvános megjelenése, akkor sokkal lazábban öltözködik. Nem törekszik a tökéletes külsőre, ahogy azt gondolnák róla.

GettyImages-1210838071 (1)
Fotó: Comic Relief / Getty Images Hungary

- Ilyenkor nincs beszárítva a haja, mindig lófarokba köti a tincseit. Vagy az edzőszettjeit viseli, vagy egy szimpla ruhában és tornacipőben van, nagyon kevés sminket visel, és mindig elnézést kér, ha a nagy sietés ellenére is késve ér az iskolába a gyerekeiért. 

Törekszik arra, hogy a hercegi csemetéknek minél átlagosabb gyerekkort biztosítson, és mindhárman a földön járjanak.

Charlotte hercegnő már ilyen nagy

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fotók készültek Charlotte hercegnőről, György hercegről és a szüleikről Edinburgh hercegének megemlékezésén.

Ezt is szeretjük