Károly herceg húga és Kamilla ezért gyűlölték egymást: Anna nem repesett az örömtől, amikor összeházasodtak
Anna hercegnő és Kamilla hercegné konfliktusa Andrew Parker Bowles miatt kezdődött.

kamilla-és-anna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anna hercegnő és Kamilla hercegné kapcsolata ma már teljesen kiegyensúlyozott, ám volt időszak, amikor Károly herceg húga és a trónörökös felesége ki nem állhatták egymást.

Penny Junor, a királyi család hivatalos életrajzírója szerint a konfliktusuk forrása Kamilla exférje, Andrew Parker Bowles volt, írta meg a Daily Express.

Anna hercegnő és Kamilla hercegné konfliktusa

Erzsébet királynő lánya és Andrew Parker Bowles jó viszonyt ápoltak egymással a '70-es évek elején, Károly herceg életrajzírója, Sally Badall Smith szerint egy darabig tényleg jártak, azonban mivel a férfi katolikus volt, nem protestáns, így nem volt sok esélye arra, hogy elvegye Anna hercegnőt. Andrew, mielőtt randevúzni kezdett volna Annával, Kamillával egy se veled, se nélküled kapcsolatban éltek.

Névtelen1
Fotó: Getty Images Hungary

- Amikor Kamillának bemutatták Károlyt, azt gondolta magában, Andrew éppen Anna hercegnővel van, akkor most tanítok neki egy leckét - ezt Junor a Now To Love oldalnak mondta el.

1973-ban végül Károly és élete nagy szerelme párkapcsolata véget ért, csak a '80-as években találtak újra egymásra, de eleinte csak szeretők voltak. Anna hercegnő és Andrew Parker Bowles is szakítottak, így a férfi végül Kamillát kísérte az oltár elé 1973-ban. Végül 1995-ben váltak el.

A hercegnő nagyon szerette Bowlest, ezért is volt dühös Kamillára, érdekesség, hogy a férfival a mai napig szoros kapcsolatot ápol az előkelőség, sűrűn jelennek meg együtt a nyilvánosság előtt. A lovaglás a közös hobbijuk.

Anna hercegnő a mai napig jó kapcsolatot ápol Andrew Parker Bowlesszal.
Anna hercegnő a mai napig jó kapcsolatot ápol Andrew Parker Bowlesszal.
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Károly herceg 2005-ben vette el élete szerelmét, akkor már több mint harminc év telt el Kamilla és Anna konfliktusa óta, ennek ellenére a trónörökös húga nem volt túl boldog attól, hogy Andrew Parker Bowles exneje beházasodott a családba. Erzsébet lányát trükkös jellemű embernek ábrázolta.

- Anna hercegnő az évek során kissé megfélemlítette Kamillát. 

A friss fotókat látva úgy tűnik, hogy manapság Anna hercegnő és Kamilla hercegné kijönnek egymással.
A friss fotókat látva úgy tűnik, hogy manapság Anna hercegnő és Kamilla hercegné kijönnek egymással.
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Korábban mindig félt Annától, aki elég gőgös tud lenni, de azt hiszem, a kor előrehaladtával kicsit megenyhült, és a kapcsolatuk ma már sokkal barátságosabb, mint a múltban - ezt már egy másik interjújában mondta a szakértő.

Charlotte hercegnő jó sokat nőtt

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fotók készültek Charlotte hercegnőről, György hercegről és a szüleikről Edinburgh hercegének megemlékezésén.

Ezt is szeretjük