Lady Gagára kísértetiesen hasonlít ez az olimpikon: még a rajongók is összekeverték a sportolót az énekesnővel
Julyana Al-Sadeq profilból kiköpött Lady Gaga.

lady-gaga-sportoló-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Javában zajlanak az olimpián a különféle sportágak versenyszámai, a héten Julyana Al-Sadeq képviselte Jordániát az eseményen.

A taekwondosportolóra sokan azért kapták fel a fejüket, mert a mérkőzésen profilból kísértetiesen hasonlított Lady Gagára.

Lady Gagára így hasonlít Julyana Al-Sadeq

Sajnos Al-Sadeqet a július 26-ai versenyén legyőzte ellenfele, Milena Titoneli, azonban a Twitteren futótűzként terjedt el róla egy fotó, amelyen profilból látható. Az egyik rajongó vicces szöveget fogalmazott a kép alá: "Lehet, hogy 100 ember van az olimpián, de közülük egy Lady Gaga, aki éppen a medálért küzd taekwondo sportágban."

Ezzel a szöveggel Lady Gaga egyik hírhedt elszólására utalt, ugyanis amikor 2018 őszén Bradley Cooperrel reklámozta A csillag születik című közös filmjüket, szinte az összes sajtóeseményen így nyilatkozott férfi kollégájáról: "Lehet, hogy 100 ember van a szobában, akik közül 99 nem hisz benned, de ha az az egy már igen, akkor ő megváltoztathatja az egész életed."

Egy másik rajongó ezt jegyezte meg a kép alá: "mégis mit keres Lady Gaga az olimpián?"

Egy másik így viccelődött: "Énekesnő, színésznő, aktivista és most már olimpikon! Lady Gaga tényleg mindenhez ért!

A mosolyuk is hasonlít.
A mosolyuk is hasonlít.
Fotó: Instagram/Lady Gaga, Instagram/Julyana Al-Sadeq

Al-Sadeq Instagramját elnézve van néhány olyan felvétele, amelyen emlékeztet bennünket az énekesnőre, viszont más szelfijein kevésbé lehet látni a hasonlóságot. Elsősorban profilból látunk azonosságot, de az orruk és a szájuk is hasonló.

Az olimpia legszebb sportolónője

Képes összeállításunkban megnézheted a 22 éves Alica Schmidt fotóit.

Ezt is szeretjük