Ő a legdögösebb olimpikon, mégsem akar szexszimbólum lenni: a Playboynak is nemet mondott Alica Schmidt

Alica Schmidt számára a sport az első.

alica-schmidt-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt időszakban felkapta a világsajtó Alica Schmidt nevét, ugyanis a sportolónőt kiáltották ki az idei olimpia legszexibb versenyzőjének, ám a szőke szépség nem örül annak, hogy sokan csak szexszimbólumként tekintenek rá. Szimpatikusabb lenne neki, ha a sportolói eredményei lennének a középpontban.

Alica Schmidt, a gyönyörű német olimpikon

Már kislányként szenvedélye volt a futás, hétévesen vett részt élete legelső versenyén. Az élsportolói karrierjét 2017-ben kezdte, a német bajnokságon ezüstérmet szerzett ugyanebben az évben a 200 méteres versenyszámban. A 2017-es európai bajnokságon pedig a német csapat tagja volt, ahol szintén a második helyet szerezték meg. 2021 júliusában jelentette be, hogy indul az olimpián, a 4x400 méteres versenyszámban képviseli hazáját.

2017-ben a Busted Coverage ausztrál lap a legszexibb női sportolónak választotta meg, ám ő nem értette, mivel érdemelte ki ezt a titulust.

- Nem tudom, miért pont engem illettek meg ezzel a címmel, de nekem egyértelműen a sport az első. Több ezer lány van Instagramon, akik jól néznek ki, de mégsem rajonganak értük ennyien - idézte egy nyilatkozatát a Daily Mirror.

Érdekesség, hogy még a Playboy is szép ajánlatot tett neki, ám Schmidt nem volt hajlandó vetkőzni, ugyanis a sportolói karrierje sokkal fontosabb számára, mint az, hogy felfedje a bájait egy felnőttmagazinban.

Képes összeállításunkban megnézheted a 22 éves Alica Schmidt fotóit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük