Michael Phelps fiai szőke fürtös angyalkák: gyönyörű családja van az úszó olimpikonnak

Michael Phelps és felesége három tündéri fiút nevel.

michael-phelps-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Phelps négy olimpián vett részt, ebből összesen 23 alkalommal állhatott a dobogó legfelső fokán. Az amerikai úszóbajnok ezzel a hihetetlen teljesítménnyel minden idők legsikeresebb olimpiai bajnokának számít.

Michael Phelps fiai

Bár méltán lehet büszke az elért eredményeire, van valami, ami bármilyen éremnél kedvesebb a szívének: gyönyörű családja. Az úszóklasszis 2016 júniusában a legnagyobb titokban kötötte össze az életét az egykori szépségkirálynő, Nicole Johnsonnal. Házasságukból három tüneményes fiú született. Boomer 2016-ban, Beckett 2018-ban, Maverick pedig 2019-ben látta meg a napvilágot. Édesapjuk le sem tagadhatná, hogy a lurkók élete értelmei, Instagram-fotóikról süt a szeretet. A sportoló - aki idén nem méretteti meg magát, hanem az NBC szakkomentátoraként lesz jelen az olimpiai játékokon - nem rejtegeti családját, mindhárom szőke fürtös angyalkának külön oldalt gyártott az Instagramon.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen aranyosak Michael Phelps fiai, Boomer, Beckett és Maverick.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük