Erzsébet királynőt ismét felbőszítették: Károllyal és Vilmossal bojkottra készül

A brit királyi család bojkottálni akarja a BBC csatornát.

GettyImages-498960910
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

The Princes And The Press, azaz a Hercegek és a sajtó címmel készített a BBC csatorna egy új dokumentumfilmet Harry hercegről és Vilmos hercegről, az alkotást ma este a BBC2 mutatja majd be.

A brit királyi család az elmúlt években megszokhatta már, hogy az életüket időről időre feldolgozzák valamilyen formában, ám ennek megvannak a maga szabályai, ugyanis a palota illetékes udvaroncainak kötelezően meg kell mutatni az elkészült művet, mielőtt azt bemutatnák. Ezt azonban a csatorna eddig még nem tette meg, írta meg a The Daily Mail.

A BBC csatorna okozott újabb feszültséget a palotában

Az új dokumentumfilm a két hercegre fókuszál, de arra is kitér majd, hogy Harry miért döntött Meghannal úgy, hogy nem képviselik többé a koronát, és az Egyesült Államokban kezdenek új életet. Állítólag a program arra is utalni fog, hogy Harry és Vilmos milyen módon rágalmazták egymást, amit a sajtóhoz is eljuttattak.

GettyImages-959899488
Fotó: George Pimentel / Getty Images Hungary

A királynő nagyon dühös az új alkotás miatt, amely az unokái ellenségeskedésére helyezi a fókuszt, ám az uralkodónő nem hagyja annyiban a dolgot. Károly herceggel és Vilmos herceggel összefogva elhatározták, bojkottálják a csatornát, ha az nem mutatja meg nekik még a tévés premier előtt a kétrészes dokumentumfilmet.

- Nagy a felháborodás emiatt. A királyi családban egységesen úgy gondolja mindenki, hogy ez nem igazságos. A palotában senki nem látta a filmet - fogalmazta egy informátor.

Ha a tévécsatorna nem adja be a derekát, akkor a BBC jövendőbeli projektjeihez nem adja majd a család a nevét.

GettyImages-948611814
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

A források azt a felvetést tagadták, hogy a két herceg udvaroncai közöltek negatív dolgokat a másikról az utóbbi években. Ennek éppen az ellenkezője történt, a vezető királyi segédek többször visszautasították, hogy belerángassák a testvéreket egy nyilvános szócsatába annak ellenére, hogy Sussex hercege és hercegnéje botrányos interjút adott Oprah Winfrey-nek 2021 márciusában.

Katalin hercegné smaragdzöld estélyi ruhája

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt Katalin hercegné az idei Royal Variety Performance-en.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük