Katy Perry és Orlando Bloom felismerhetetlenek friss szelfijükön: a sztárpár egy forgatás kedvéért alakult át

Katy Perry és Orlando Bloom friss szelfije hatalmas sikert aratott.

katy perry orlando bloom cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katy Perry és Orlando Bloom Hollywood egyik legaranyosabb és legszerethetőbb sztárpárja, 2016-ban találkoztak először a Golden Globe-gála afterpartiján, egy év járás után azonban szakítottak. Végül nem bírták egymás nélkül sokáig, 2017 augusztusában már azt pletykálták, hogy újra együtt vannak.

2018 áprilisában jelentették be hivatalosan, hogy tényleg kibékültek, majd az év őszén a vörös szőnyegen is együtt jelentek meg, 2019-ben eljegyezték egymást, majd 2020 augusztusában megszületett kislányuk, Daisy Dove. A két híresség eddig még nem működött közre a munkájuk terén, ám egy rövidfilm kedvéért elvállaltak egy közös szereplést.

Katy Perry és Orlando Bloom szelfijét imádták a rajongók

Az énekesnőn és a színészen elég sokat változtattak a maszk- és sminkmesterek. Mind a kettejüket idős emberként alakították át, hirtelen ránézésre fel sem ismertük őket. Fél nap alatt közel 900 ezren lájkolták a szelfijüket, így nagy sikert arattak a követőik körében.

"Még így is ti vagytok a legdögösebb páros!" "Imádni valóak vagytok!" "Úristen, ez a smink nagyon jól sikerült" - jegyezték meg a rajongók Instagramon.

A kisfilmjük egy disztópikus jövőről szól, és 2055-ben játszódik. Saját magukat játsszák el, és a jövőből próbálják felvenni a kapcsolatot a jelenkorunk embereivel. Elmesélik, hogy mi történt azután, miután 2021-ben nem fogadtak el fontosabb választási jogszabályokat a szenátus tagjai az Amerikai Egyesült Államokban. Arra sarkallják ezzel a videóval az embereket, hogy támogassák a For The People Act, azaz az Emberekért törvényt.

A szenátus ebben a hónapban dönt a törvény sorsáról, így nem véletlen, hogy a sztárpár pont most jött ki ezzel a kampányvideójával. Hisznek abban, hogy mindenkinek joga van arra, hogy hallassa a hangját. Ha bevezetnék az Emberekért törvényt, az megvédené a szavazati jog szabadságát, emellett megakadályozná annak lehetőségét is, hogy a jövőben elcsalják a választásokat.

Az Egyesült Államokban a legtöbb híresség nyíltan vállalja, melyik pártot támogatja, ott ennek az elmúlt évtizedekben kialakult a kultúrája, sőt a rajongók el is várják a sztároktól, hogy mondják el a saját véleményüket, ha a politika szóba kerül. Természetesen Magyarországon is vannak olyan ismert emberek, akik elmondják, melyik pártot támogatják, ám többen ezt még mindig tabutémaként kezelik. Perry és Bloom is nyíltan demokraták.

Sztárok átalakulása egy szerep kedvéért

Nézd meg, hogyan változtatták meg külsejüket a hírességek annak érdekében, hogy hasonlítsanak arra a népszerű sztárra, akit megtestesítettek színészként!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük