Jennifer Lopezt és Ben Afflecket csókolózás közben kapták le: fotók

Jennifer Lopezt és Ben Afflecket először kapták le csókolózva a szakításuk után 17 évvel.

bennifer-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A média óriási figyelemmel követi nyomon Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelmének alakulását. A két híresség még 2002-ben szeretett egymásba, majd eljegyezték egymást, 2003 őszén tartották volna meg a lagzijukat, végül azt elhalasztották a sajtó túl nagy érdeklődése miatt, 2004-ben döntöttek a szakítás mellett.

A sors hosszú évekre elsodorta őket egymástól, mind a ketten másokkal alapítottak családot, ám azok a házasságok kudarcba fulladtak. Lopez és Marc Anthony 2011-ben jelentették be, hogy elválnak, Ben Affleck és Jennifer Garner házassága pedig 2015-ben ment tönkre. Válásaik után voltak még kapcsolataik más emberekkel, mégis úgy alakult az életük, hogy újra egymás oldalán kötöttek ki. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck csókja

A két sztár vasárnap Malibu egyik exkluzív éttermében, a Nobuban vacsorázott, csatlakozott hozzájuk Lopez két gyermeke is, a 13 éves Emme és Maximilian. Lopez és Affleck nem tudta türtőztetni magát, az asztalnál többször is szenvedélyes csókot váltottak. Egy lesifotós rögtön kiszúrta őket, készített is róluk néhány felvételt. A szakításuk után 17 évvel először kapták le őket ilyen formában, eddig csak ölelkezős lesifotók láttak napvilágot.

Le sem tagadhatják, mennyire odáig vannak egymásért, sőt várhatóan hamarosan a közösségi médiában is felvállalják szerelmüket. Az biztos, hogy komolyan gondolják, hiszen az 51 éves díva bemutatta a színésznek a gyermekeit is.

A csókváltásukról még külön videót is készítettek, amit ebben a posztban tudsz végignézni.

A múlt héten adtunk hírt arról, hogyMarc Anthony nem nézi jó szemmel a szerelmüket, persze nem azért, mert féltékeny lenne, szimplán csak nem szeretné, ha Emme és Maximilian innák meg a levét, ha véletlen kudarcba fulladna Lopez újabb kapcsolata. Amikor még Alex Rodriguez jegyese volt, az ikrek saját apjukként szerették a sportolót, ám a férfi 2021 elején megcsalási botrányba keveredett, ez pedig az eljegyzésük felbontásához vezetett tavasszal.

Rodriguezzel április 23-án látták utoljára, egy héttel később már Affleckkel találkozott titokban. Májusban robbant a hír, hogy eltöltöttek egy luxushétvégét Montanában, ezután folyamatosan jelentek meg róluk az újabb cikkek, a két híresség sokat találkozgatott, bár nem volt ezt egyszerű megoldaniuk, ugyanis Affleck Los Angelesben, Lopez Miamiban él. Az E! News megírta, az énekesnő úgy döntött, visszaköltözik a filmipar fellegvárába gyerekeivel, hogy közelebb legyen a szerelméhez.

Jennifer Lopez édesanyja nagyon csinos

J. Lo májusban édesanyját is a színpadra hívta egy jótékonysági eseményen, az énekesnő le sem tagadhatná, kitől örökölte a szépségét.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük