Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelme zavarja az énekesnő exférjét: Marc Anthony emiatt aggódik
Marc Anthony fél, hogy lelkileg sérülnek a gyerekei Jennifer Lopez kapcsolatfüggősége miatt.

marc-anthony-bennifer-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez és Ben Affleck nevétől május óta hangos a sajtó, ugyanis a két híres ex a szakításuk után 17 évvel újra egymásba szeretett.

Bár hivatalosan egyikőjük sem erősítette meg, hogy újra együtt vannak, ám a lesifotók magukért beszélnek, június elején már ölelkezve fotózták őket, de gyakran szolgálja a randi helyszínét J. Lo vagy éppen a színész otthona. Míg a sztárpárért rajongók majd kicsattannak a boldogságtól, hogy újra egymásra találtak, nem mindenki tud őszintén örülni nekik, köztük van Lopez exférje, gyermekeinek édesapja, Marc Anthony is, írta meg a Closer magazin.

Marc Anthony ezért nem nézi jó szemmel Jennifer Lopez kapcsolatát Ben Affleckkel

Természetesen itt nem arról van szó, hogy Marc Anthony féltékeny lenne Affleckre, szimplán csak aggasztónak találja azt a helyzetet, hogy Lopez még tavasz elején Alexander Rodriguez jegyese volt, majd miután kiadta a férfi útját, egyből a volt szerelme karjaiban kereste a vigaszt. Fél, hogy a közös gyerekeik, Emme és Maximilian fogják ennek meginni a levét.

- Marc kissé aggódik, mivel Jennifer egyik kapcsolatból ugrott át a másikba, fél, hogy ezzel az énekesnő felbosszantja az ikreiket. Hiányolják Alexet, aki közel négy évig olyan volt számukra, mint egy pótapuka, emiatt fél, hogy megint túl gyorsan fognak közel kerülni valakihez - magyarázta a bennfentes.

Amikor márciusban arról írtak a lapok, hogy Lopez és Rodriguez felbontották a jegyességüket, az Instagram-történetei között fellelhető volt egy felvétel, amelyen Emme sírt, közben édesapja nyugtatta a kamasz lányt. Valószínűleg akkor tudta meg, hogy édesanyja szakított vőlegényével, aki februárban megcsalási botrányba keveredett

Alex Rodriguezt nagyon szerették J. Lo gyerekei.
Alex Rodriguezt nagyon szerették J. Lo gyerekei.
Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary

Bár Lopez és Rodriguez a szakítási híresztelésekre kiadtak egy közleményt, amelyben tagadták, hogy szétmentek volna, ám azt kijelentették, vannak megbeszélnivalóik. Végül áprilisban kiadtak egy újabb közleményt, amelyben megerősítették, hogy véget vetettek a kapcsolatuknak. Április 22-én még a sportoló társaságában látták, egy héttel később viszont már Ben Affleckkel találkozott.

Egyelőre az énekesnő még nem mutatta be a 13 éves gyerekeinek szerelmét, de már alig várja, hogy megejtsék a találkozót.

- Jennifer izgatottan várja a pillanatot, hogy Ben találkozhasson a gyerekeivel, akikre oly büszke, de egyelőre még nem történt meg a találka. Hagyja, hogy az ikrek diktálják a tempót. Nagyon ráérez a gyerekei gondolataira, így anyaként tudni fogja, ha készen állnak. Mostanáig arra összpontosított, hogy újra kapcsolatba lépjen Bennel, és élvezze a vele töltött időt - mondta egy közeli forrás a Hollywood Life-nak.

Énekesnők smink nélkül

Jennifer Lopez, Adele és Lady Gaga is bátran megmutatták már természetes arcukat.

Ezt is szeretjük