Jennifer Lopez csillogó estélyiben énekelt édesanyjával: Guadalupétól örökölte szépségét
Jennifer Lopez édesanyját is a színpadra invitálta.

jennifer-lopez-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Global Citizen vasárnap este tartotta meg a VAX LIVE: The Concert To Reunite The World jótékonysági koncerteseményét a Los Angeles-i SoFi Stadionban. A rendezvény azért jött létre, hogy a világ vezetőit felkérje, továbbra is álljanak ki a koronavírus elleni vakcinák népszerűsítése mellett, illetve további pénzt gyűjtsenek a vakcinák gyártására annak érdekében, hogy visszakapja az emberiség a régi életét. Számos zenész is szórakoztatta a műsor nézőit, köztük volt Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez édesanyját is felinvitálta a színpadra

Az 51 éves énekesnő és színésznő az elmúlt évtizedekben bebizonyította, hogy a legmaximalistább sztárok közé tartozik. A koncertjén beleadott apait-anyait, nem mellesleg 75 éves édesanyját, Guadalupét is a színpadra hívta, hogy együtt énekeljék a Sweet Caroline című Neil Diamond-számot. A dalon annyit módosított, hogy Caroline helyett Jennifert mondott. Guadalupe sokat énekelte ezt a nótát az akkor még kislány J. Lónak, így ez egy különleges pillanat volt mindkettejük számára. A díva megosztotta, a 2020-as karácsonyt nem tudta édesanyjával tölteni a járványhelyzet miatt, azonban már mind a kettejüket beoltották.

Az énekesnő gyönyörűen festett a fellépésén, összesen háromféle ruhában lépett a színpadra, de még a vörös szőnyegen is feltűnt egy csodás kreációban. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt J. Lo és édesanyja a május 2-ai fellépésen.

Ezt is szeretjük