Ő a Miami Vice szívtiprójának felesége: Don Johnson 25 éve odáig van érte
Don Johnson 47 évesen találta meg élete szerelmét Kelley Phleger személyében.

don-johnson
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha elkezdjük felsorolni a ’80-as évek legmeghatározóbb sorozatait, a Miami Vice biztosan eszünkbe jut. A rendőrös sztori egyik főszerepét, Sonny Burnett őrmestert a piszkosul sármos Don Johnson keltette életre. Nem meglepő, hogy világszerte bolondultak érte a nők, szőke fürtjeivel és laza stílusával mindenkit levett a lábáról.

A sztárvilág hölgyei sem tudtak ellenállni neki, hódításai közt szerepel Barbra Streisand, Uma Thurman és Melanie Griffith, akit kétszer oltár elé is vezetett. Bár igazi álompárnak tartották őket Hollywoodban, házasságuk 1996-ban zátonyra futott.

Don Johnson felesége

A jóképű színész nem maradt sokáig szingli, egy évvel később hozta össze a sors a nála húsz évvel fiatalabb Kelley Phlegerrel. A nagy korkülönbség miatt sokan nem jósoltak nagy jövőt a kapcsolatuknak, ám ők rácáfoltak a rosszakarókra: 22 évvel később is felhőtlen boldogságban élnek. 

- Az embereknek kell egy bizonyos idő, amíg elég érettek lesznek ahhoz, hogy komoly, felnőtt kapcsolatban éljenek, szerintem ez általában a harmincas éveinkre tehető. Nos, nekem még ennél is tovább tartott - mesélte a Daily Mail 2017-es interjújában.

Bár a sztárpár nem szokott túl sok betekintést engedni a magánéletébe, olykor meglepik rajongóikat pár közös fotóval. Ezeket látva tagadhatatlan, hogy micsoda harmónia uralkodik köztük. 

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen összeillő párt alkot Don Johnson és felesége.

Ezt is szeretjük