Ő az ABBA énekesének felesége: Björn Ulvaeus válása után szeretett bele Lenába

Björn Ulvaeus és Lena Kallersjö 1981-ben házasodtak össze.

björn-ulvaeus-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ABBA zenekarból ismert két tag, Björn Ulvaeus és Agnetha Fältskog 1971-ben kötötték össze életüket, két gyermekük született, Linda 1973-ban, Peter 1977-ben látta meg a napvilágot. Amikor a csapatuk a '70-es években a legnagyobb sikereiket aratták, állandóan úton voltak, végül elhidegültek egymástól. Próbálták a kapcsolatukat menteni, de belátták, jobb, ha külön folytatják, 1979-ben jelentették be hivatalosan, hogy tönkrement a házasságuk, végül 1980-ban mondták ki a válásukat. Azóta Ulvaeus újra megházasodott. 

Fotókon Björn Ulvaeus felesége

Miután Agnethával véget ért a kapcsolata, beleszeretett Lena Kallersjö újságíróba, aki főleg zenészekről gyártott cikkeket. 1981 januárjában mondták ki a boldogító igent, azóta is elválaszthatatlanok egymástól. Két lányt neveltek fel, Emma 1982-ben, Anna 1986-ban született. 2020 júniusában, a The Guardiannek adott interjújában elárulta, hogy szíve hölgyével Stockholm egy kis szigetén élnek együtt, van egy kutyájuk és egy cicájuk. Szerelmük tüze azóta is ég, a mai napig odáig vannak egymásért.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Björn Ulvaeus felesége.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük