Pierce Brosnan és felesége 19 éves házasok lettek: Keely csodaszép menyasszony volt

Pierce Brosnan és Keely Shaye Brosnan 2001 augusztusában keltek egybe.

Pierce Brosnan házassági évfordulója
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pierce Brosnan első feleségét, Cassandra Harrist 11 év házasság után veszítette el, szíve választottja rákban hunyt el 1991 decemberében. Évekig gyászolta, mire újra nyitott lett a szerelemre.

1994 áprilisában sodorta össze az élet Keely Shaye újságírónővel Mexikóban, hamar kialakult köztük az összhang, végül egymásba is szerettek. A boldogító igent hét év járás után mondták ki, 2001. augusztus 4-én házasodtak össze.

Pierce Brosnan és Keely Shaye esküvői fotói

A 19. házassági évfordulójukról mindketten megemlékeztek Instagram-oldalukon, a sármos színész egy esküvői fotóval kedveskedett feleségének. Az alábbi sorokat írta a felvételhez: "Boldog évfordulót, szerelmem, Keely. Az én barna szemű lánykám! Ha lemaradnék, várj meg engem, kedvesem" - fogalmazta.

Keely szintén egy esküvőjükön készült fotót posztolt, csodálatos menyasszony volt: "Augusztus 4., 2001. Te vagy a legtökéletesebb, legimádnivalóbb és legkedvesebb ember, akit ismerek. Boldog házassági évfordulót Pierce. Az idő elszáll a szerelem szárnyán" - fogalmazta a kép alá.

Rajongóiktól rengeteg gratulációt kaptak, többen írták nekik, hogy ők a világ legszebb párosa.

A sztárpár, amikor kimondta a boldogító igent, akkor már két közös fiuk, az akkor négyéves Dylan és az öt hónapos Paris is részt vettek a ceremónián. Amikor az interjúk során Brosnan felesége kerül témába, mindig csodálatos dolgokat állít róla.

- Imádom az életörömét, a szenvedélyét. Amikor Keely rám néz, még mindig beleremegnek a lábaim. Bármikor, amikor elutaztam valahova munka miatt, mindig nagyon hiányzott, ezért repülőjegyeket küldtem neki, hogy minél hamarabb együtt legyünk. Mindig is úgy éreztem, hogy nagyon illünk egymáshoz - idézte a The Sun egy korábbi interjúját.

Ilyen kreációkban mondták ki az igent a királyi család tagjai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festettek menyasszonyként a királyi család tagjai.

Beatrice hercegnő Erzsébet ruháját viselte esküvőjén: fotókon a királyi menyasszonyi ruhák

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük