Pierce Brosnan és felesége 19 éves házasok lettek: Keely csodaszép menyasszony volt
Pierce Brosnan és Keely Shaye Brosnan 2001 augusztusában keltek egybe.

pierce-brosnan-és-felesége-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pierce Brosnan első feleségét, Cassandra Harrist 11 év házasság után veszítette el, szíve választottja rákban hunyt el 1991 decemberében. Évekig gyászolta, mire újra nyitott lett a szerelemre.

1994 áprilisában sodorta össze az élet Keely Shaye újságírónővel Mexikóban, hamar kialakult köztük az összhang, végül egymásba is szerettek. A boldogító igent hét év járás után mondták ki, 2001. augusztus 4-én házasodtak össze.

Pierce Brosnan és Keely Shaye esküvői fotói

A 19. házassági évfordulójukról mindketten megemlékeztek Instagram-oldalukon, a sármos színész egy esküvői fotóval kedveskedett feleségének. Az alábbi sorokat írta a felvételhez: "Boldog évfordulót, szerelmem, Keely. Az én barna szemű lánykám! Ha lemaradnék, várj meg engem, kedvesem" - fogalmazta.

Keely szintén egy esküvőjükön készült fotót posztolt, csodálatos menyasszony volt: "Augusztus 4., 2001. Te vagy a legtökéletesebb, legimádnivalóbb és legkedvesebb ember, akit ismerek. Boldog házassági évfordulót Pierce. Az idő elszáll a szerelem szárnyán" - fogalmazta a kép alá.

Rajongóiktól rengeteg gratulációt kaptak, többen írták nekik, hogy ők a világ legszebb párosa.

A sztárpár, amikor kimondta a boldogító igent, akkor már két közös fiuk, az akkor négyéves Dylan és az öt hónapos Paris is részt vettek a ceremónián. Amikor az interjúk során Brosnan felesége kerül témába, mindig csodálatos dolgokat állít róla.

- Imádom az életörömét, a szenvedélyét. Amikor Keely rám néz, még mindig beleremegnek a lábaim. Bármikor, amikor elutaztam valahova munka miatt, mindig nagyon hiányzott, ezért repülőjegyeket küldtem neki, hogy minél hamarabb együtt legyünk. Mindig is úgy éreztem, hogy nagyon illünk egymáshoz - idézte a The Sun egy korábbi interjúját.

Ilyen kreációkban mondták ki az igent a királyi család tagjai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festettek menyasszonyként a királyi család tagjai.

Ezt is szeretjük