Katalin hercegné tűzpiros ruhában keltett feltűnést: ilyen csinosan mutatkozott Londonban

Katalin hercegnének nagyon jól áll a piros.

katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az őszi időszakban sokkal több hivatalos megjelenése van a királyi családnak, vasárnap este például Katalin hercegné és Vilmos herceg az általuk létrehozott  Earthshot Prize díjátadó gálán képviselték a koronát.

A 39 éves előkelőség kedden délelőtt a Bafta Piccadillyre volt hivatalos, ugyanis elindult a Taking Action On Addiction nevű kampánya, amelynek kapcsán beszédet mondott.

Katalin hercegné piros ruhában

Cambridge hercegnéje egy nagyon feltűnő és csinos őszi szettben érkezett az eseményre, egy rakott, tűzpiros midiszoknyát és hozzá színben passzoló garbót viselt. Katalin Erzsébet királynőhöz hasonlóan kedveli az élénk árnyalatokat. Az uralkodónő sem véletlen, hogy miért mindig így öltözik, ugyanis az emberek figyelmét sokkal jobban megragadják a vidám és színes darabok, mint például a fehér, a szürke vagy a fekete ruhák.

GettyImages-1347461969
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

Angliában október 18-a és 24-e között rendezik meg az Addiction Awareness hetét, amelynek keretében a függőségekben szenvedő embereken szeretnének segíteni, emellett szeretnék az addikciókkal kapcsolatban még tudatosabbá tenni a lakosságot. Ennek kapcsán rendezte meg a Forward Trust nevű alapítvány azt az eseményt, amelyen Katalin is beszédet mondott. Az említett szervezet 1991 óta segít az embereknek kitörni a függőség romboló körforgásából, és abban is támogatják őket, hogy pozitív és produktív jövőt építsenek ki maguknak.

A hercegné az új kampányával azt szeretné elérni, hogy több drog- és alkoholfüggő ember kérhessen és kaphasson segítséget.

GettyImages-1347457055
Fotó: Neil Mockford / Getty Images Hungary

Az elmúlt tíz évben a hercegné olyan jótékonysági szervezetekkel is együtt dolgozott, amelyek az addikcióktól szenvedő emberek megsegítésére helyezték a hangsúlyt. A többéves tapasztalata segített megalapozni a mentális egészség összetettségének megértését.

A lelki egyensúly fenntartása Katalin egyik szívügye, azt vallja, hogy az ötéves kor előtti tapasztalatok bizonyítottan jelentős hatással vannak a felnőtt életre, beleértve az ellenálló képességet és a nehézségekkel való megbirkózást.

Katalin ugyanabban az estélyiben volt, mint tíz évvel ezelőtt

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt az Eartshot Prize gálán Katalin hercegné, illetve megmutatjuk azt is, hogyan állt rajta a kreáció tíz évvel ezelőtt.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük