Katalin és Meghan viszonya jobb, mint valaha: ez hozta újra őket össze
Katalint és Meghant a kis Lilibet Diana hozta össze.

GettyImages-1086841420
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné és Harry herceg viszonya nagyon megromlott az elmúlt években a királyi családdal, tavasszal a botrányos Oprah-interjújuktól volt hangos a sajtó, ami elég sok kellemetlenséget okozott a monarchiának, mert az egyik családtagot rasszizmussal vádolták meg.

Számos riport látott az elmúlt hónapokban napvilágot arról, hogy Vilmos öccsében már nem tud megbízni. Még júniusban számoltunk be róla, hogy Meghan már titokban Katalin segítségét kérte, hogy tegyen valamit a két testvér békülésének érdekében. Egyelőre a hercegek viszonyának javulásáról még nem írnak a lapok, azonban a két hercegné kapcsolata új irányt vett, írta meg a US Weekly.

Ilyen most Katalin és Meghan viszonya

Amikor Meghan a világra hozta kislányát, Lilibet Dianát júniusban, a királyi család tagjai egytől egyig gratuláltak nekik, telefonon és online kezdték sűrűbben tartani a kapcsolatot. Az új jövevény érkezése a két hercegnét is közelebb hozta egymáshoz.

GettyImages-972331352
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Meghan és Katalin igazából elég jól kijönnek egymással, és sokkal sűrűbben keresik egymás társaságát. Meghan már arról is beszélt vele, hogy közreműködjenek egy Netflix-projekten, a dokumentumfilm Katalin jótékonysági tevékenységére koncentrálna, és arra, mekkora nagy hatással van a világra a munkásságával - magyarázta a lapnak egy közeli forrás.

A bennfentes úgy tudja, Cambridge hercegnéje megfontolja az ajánlatot.

- Nagyon hízelgőnek találja a felkérést, minden nagyon pozitívan alakul kettejük között.

GettyImages-998533358
Fotó: Clive Mason / Getty Images Hungary

Meghan és Harry még 2020 szeptemberében kötöttek szerződést a Neflixszel, a platformra dokumentumfilmeket és egyéb más alkotásokat, például gyerekeknek való programokat gyártatnak majd a közeljövőben.

Tavasszal az Oprah-interjúban is téma volt, hogy Meghan és Katalin viszonya is témába jött. Elmondta a hercegné, hogy a média mindig is úgy állította be őket, mint két ősellenséget, pedig sosem volt annyira rossz a kapcsolatuk. Katalinról elmondta, hogy mennyire jó embernek tartja. Megemlítette azt az ominózus esetet is, ami arról szólt, hogy Vilmos hercege megríkatta őt az esküvő előtt, azonban másnap Katalin egyből bocsánatot kért tőle.

Meghan hercegné volt otthona

Összeállításunkban megnézheted Meghan hercegné egykori otthonának legszebb szobáit!

Ezt is szeretjük