Charlotte hercegnő így cukiskodott a pillangóval: Katalin csodálatos képet készített róla

Charlotte hercegnőről különleges képet csinált édesanyja.

katalin-charlotte-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné egyik legkedvesebb hobbija a fotózás, családtagjairól gyakran készít szebbnél szebb felvételeket, amelyek közül sokat a palota is hivatalosan közzé tesz.

A hétvégén egy különleges alkotása került fel a hivatalos Instagram-oldalukra, ugyanis kislánya, Charlotte hercegnő éppen egy pillangót fogott a kezében.

Charlotte hercegnő a pillangóval

Charlotte pont a markában tarthatott egy atalantalepkét, a gyönyörű pillanatot Katalin azonnal meg szerette volna örökíteni, így gyorsan kattintott párat, szerencséje volt, ugyanis a szép rovar nem repült el rögtön. Az alábbi Instagram-posztban további képeket láthatsz a pillangóról, ha a fotó jobb oldalán látható fehér nyílra kattintasz.

Vilmos és Katalin okkal osztották meg a pillangós képeket, ugyanis a Butterfly Conservation nonprofit szervezet jelenleg az Egyesült Királyságban élő lepkéket számlálja. Céljuk, hogy óvják a rovarokat, és megakadályozzák, hogy kihaljanak.

"Arra biztatnak mindannyiunkat, hogy számoljuk össze ezeket a hihetetlen lényeket, mert nemcsak gyönyörűek, hanem rendkívül fontosak is. A pillangók az ökoszisztéma létfontosságú részei, a beporzásban és a táplálékláncban is fontos szerepet töltenek be" - írta a hercegi pár az Instagramon.

Katalin és Vilmos mindig is arra ösztönözték gyermekeiket, hogy tiszteljék és szeressék a természetet. Emellett rengeteg időt töltenek kint, a szabad levegőn.

- A gyerekkoromból arra emlékszem, hogy mindig az egyszerű dolgokat csináltuk, például elmentünk együtt sétálni. Ugyanezt próbálom a saját gyerekeimmel is megtenni, mert ezek a közös programok elfeledtetik az emberrel az összes bonyodalmat és terhet - mesélte a hercegné Giovanna FletcherHappy Mum, Happy Baby podcastsorozatában.

Katalin hercegné stílusát másolja a duci bloggerlány

Képes összeállításunkban megnézheted, Katie Surino hogyan lesett el pár stílustrükköt Vilmos herceg feleségétől.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük