Meghan hercegné Harry előtt is luxusban élt - Dobtunk egy hátast az egykori otthonától

Ebben a házban élt az exférjével, Trevor Engelsonnal.

meghan-markle-otthona-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné azelőtt sem volt szegény, hogy bekerült volna a királyi családba: a Briliáns elmék című sorozatért szép kis gázsit kapott, és közel 13 millió dollárra - azaz 3,7 milliárd forintra - saccolták a vagyonát. 

Ilyen gyönyörű volt az egykori otthonuk

Ehhez jött a volt férje, Trevor Engelson keresete is, aki szintén igazi nagykutyának számított Hollywoodban: olyan filmeket rendezett, mint az Emlékezz rám!, az Ő a megoldás vagy a Szupersuli, így neki is volt mit a tejbe aprítania. Ezt az életszínvonalat tükrözi egykori házuk is, amit közösen vásároltak Los Angeles egyik legnívósabb negyedében, a tinseltowni Hancock Parkban.

A házuk igazán elegáns és stílusos - valószínűleg csak méretben marad el a jelenlegi otthonától. Ahogy Meghantól ez várható is volt, a monokróm színek uralkodnak az ingatlan minden egyes szobájában, a falak hófehérek, rengeteg a fény az egész épületben. Négy hálószoba és négy fürdő tartozik a házhoz, így a vendégek is kényelmesen elfértek benne.

Most 1,8 millió dollárért - azaz 523 millió forintért - árulják az ingatlant, így betekintést nyerhetünk a hercegné egykori otthonába. Összeállításunkban megnézheted a ház legszebb szobáit!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük