Meghan hercegné Harry előtt is luxusban élt - Dobtunk egy hátast az egykori otthonától
Ebben a házban élt az exférjével, Trevor Engelsonnal.

meghan-markle-otthona-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné azelőtt sem volt szegény, hogy bekerült volna a királyi családba: a Briliáns elmék című sorozatért szép kis gázsit kapott, és közel 13 millió dollárra - azaz 3,7 milliárd forintra - saccolták a vagyonát. 

Ilyen gyönyörű volt az egykori otthonuk

Ehhez jött a volt férje, Trevor Engelson keresete is, aki szintén igazi nagykutyának számított Hollywoodban: olyan filmeket rendezett, mint az Emlékezz rám!, az Ő a megoldás vagy a Szupersuli, így neki is volt mit a tejbe aprítania. Ezt az életszínvonalat tükrözi egykori házuk is, amit közösen vásároltak Los Angeles egyik legnívósabb negyedében, a tinseltowni Hancock Parkban.

A házuk igazán elegáns és stílusos - valószínűleg csak méretben marad el a jelenlegi otthonától. Ahogy Meghantól ez várható is volt, a monokróm színek uralkodnak az ingatlan minden egyes szobájában, a falak hófehérek, rengeteg a fény az egész épületben. Négy hálószoba és négy fürdő tartozik a házhoz, így a vendégek is kényelmesen elfértek benne.

Most 1,8 millió dollárért - azaz 523 millió forintért - árulják az ingatlant, így betekintést nyerhetünk a hercegné egykori otthonába. Összeállításunkban megnézheted a ház legszebb szobáit!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük