Harry vérig sértette Károly herceget: ezzel haragította magára az apját
Harry friss interjút adott a brit Today című műsorban. Sok olyan dolgot mondott, ami kiverte a biztosítékot.

harry-herceg-és-károly-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg jelenleg Hollandiában tartózkodik, itt rendezték meg idén az Invictus Games nevű sporteseményt, amelyet ő alapított 2014-ben. Mindamellett, hogy részt vesz a versenynapokon és az ehhez kapcsolódó nyilvános eseményeken, európai tartózkodása alatt meglátogatta nagyanyját Angliában és egy exkluzív interjút is beiktatott a napirendjébe.

A beszélgetést szerdán adták le a brit televízióban a Today című reggeli műsorban. Az elhangzottak azonban sokakból ellenszenvet váltottak ki.

Károly herceg Harry herceg interjújáról

Harry beszélt a királynővel való találkozásáról, nyomatékosította, hogy Erzsébet és közte különleges a kapcsolat, vannak olyan dolgok, amelyeket nagyanyja kizárólag vele tud megbeszélni. Az interjút készítő Hoda Kotb azt is megkérdezte tőle, eldöntötte már, hogy jelen lesznek-e Meghannal Erzsébet uralkodásának platinajubileumán. A herceg erre meglepő választ adott.

harry 1
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

- Még nem tudom, sok dologtól függ. Olyan dolgoktól például, mint a biztonságunk kérdése - szóval ezeket próbálom megoldani, hogy mindannyian ott lehessünk. Lehetővé szeretném tenni, hogy a gyerekeim találkozzanak a dédnagymamájukkal - olvashatók Harry szavai a Daily Mail cikkében.

A cikk az ajánló után folytatódik

A beszélgetés egy pontján a műsorvezetőnő a herceg családja felől érdeklődött. Arra volt kíváncsi, hogy vajon Harry hiányolja-e az apját és a bátyját. Diana és Károly kisebbik fia kitért a válaszadás elől, azt mondta, jelenleg kizárólag a versenyre koncentrál, és az abban részt vevők a mostani családja. Pár perccel később pedig bevallotta, ma már inkább Amerikát érzi az otthonának Anglia helyett.

A királyi család szakértője, Robert Jobson szerint mérhetetlen arroganciára vall, hogy ilyen dolgokat jelentett ki. A szakember úgy gondolja, ezzel vérig sértette az apját.

károly
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Károly hercegnél ez volt az utolsó csepp a pohárban. Nem is tartották a kapcsolatot, erre egyszer csak Harry találkozót követelt teljesen váratlanul, majd első dolga volt azt kiteregetni a tévében.

Állítólag Károly kizárólag azzal a feltétellel mondott igent a titkos találkozóra, hogy annak részleteit fia nem hozza nyilvánosságra, így nem meglepő, hogy dühös lett az interjú után.

Meghan hercegné hófehér miniruhában

Meghan hercegné hatalmas feltűnést keltett az Invictus Games nevű verseny második napján Hágában: egy hófehér miniruhában mosolygott a kameráknak.

Ezt is szeretjük