Azt pletykálták, hogy Barbra Streisand volt Károly herceg szeretője: emiatt gondolták, hogy volt köztük valami
A '90-es évek közepétől terjedt el a szóbeszéd a botrányos viszonyról.

károly-herceg-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahhoz kétség sem férhet, hogy Károly herceg nevéhez kapcsolódik az egyik legbotrányosabb viszony, amely valaha napvilágra került. 1970-ben találkozott nagy szerelmével, Camilla Parker Bowlesszal, ám nem válhattak egy párrá a királyi család ellenzése miatt. Így Károly végül Diana Spencert vette feleségül, Kamillával pedig 1986-tól váltak szeretőkké. Az afférból nem is csináltak különösebben titkot, a megcsalt Diana hercegnő is tudta, mi folyik kettejük között.

Azt már azonban kevesen ismerik, hogy nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor az előkelőség kapcsán felmerült, hogy titkos afférba bonyolódott. A ’90-es években Barbra Streisanddal is hírbe hozták.

Károly herceg és Barbra Streisand szeretők voltak?

Pletykák egyáltalán nem légből kapott híresztelések alapján születettek, a szóbeszéd egy 1994-es jótékonysági esemény után kapott szárnyra, amelyet a Wembley Arénában rendeztek meg, és ahol a színésznő is fellépett. 

károly és barbra
Fotó: Anwar Hussein / Getty Images Hungary

A koncert után többen látták, hogy a herceg a kulisszák mögött felkereste Streisandot, hogy kettesben lehessen vele. Bár ez még édeskevés ahhoz, hogy az emberek találgatni kezdjenek, az már valóban gyanúra adott okot, hogy ezután Los Angelesbe utazott, hogy ott látogassa meg a színésznőt. Erről a kiruccanásról egy bennfentes, Christopher Andersen is írt a Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate and the Throne című, a királyi családról szóló könyvében. 

Az alkotásból kiderült, hogy Streisand és Károly a Bel Air Hotelben randevúztak egymással, a találkára pedig "privát teázás" néven hivatkoztak. Az író arról is lerántotta a leplet, hogy Károly herceg már akkor rajongott a filmcsillagért, amikor még nem is ismerték egymást.

„Károly már fiatalemberként is szerelmes volt Barbra Streisandba. Amikor a Cambridge Egyetemen tanult, a szobájának falát is a színésznő poszterével dekorálta ki” - olvasható a műben.

károly herceg cambridge
Fotó: Central Press / Getty Images Hungary

A mai napig nem tudni, hogy pontosan mi történt kettejük közt, hiszen egyikőjük sem erősítette meg hivatalosan, hogy romantikus kapcsolatban álltak volna egymással. Streisand azonban gyakran csinált viccet a dologból.

- Ha ügyesebben forgattam volna a kártyáimat, én lehettem volna a legelső zsidó hercegnő! - viccelődött egy 2019-es interjúban.

Károly herceg és Diana hercegnő házasságának titkai

Amikor Károly herceg és Diana hercegnő 1981 nyarán összekötötték az életüket, sokan a világ legszebb ifjú házaspárjának gondolták őket. Ám nem volt túl felhőtlen a kapcsolatuk, hiszen Wales hercegének nagy szerelme mindig is Camilla Parker Bowles volt, akivel még 1970-ben ismerkedett meg.

Ezt is szeretjük