Intim titkok derültek ki Diana és Károly kapcsolatáról: meglepő tanácsot kapott a hercegnő barátnőitől
Diana hercegnő és Károly herceg házaséletéről intim részletek derültek ki.

diana-károly-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Károly herceg és Diana hercegnő 1981 nyarán összekötötték az életüket, sokan a világ legszebb ifjú házaspárjának gondolták őket. Ám nem volt túl felhőtlen a kapcsolatuk, hiszen Wales hercegének nagy szerelme mindig is Camilla Parker Bowles volt, akivel még 1970-ben ismerkedett meg. 1986-tól kezdve viszonyt is kezdett a nővel, amiről a megcsalt hercegnő is tudott.

A házasságuk első néhány évében Diana reménytelenül szerelmes volt, azonban a herceg több alkalommal csúnyán megalázta, beszólt neki, ami elég kiábrándító hatással volt rá. A házaséletük sem volt az igazi, állítja Robert Lacey, a királyi család hivatalos életrajzírója a Battle of Brothers: William and Harry – The Inside Story of a Family in Tumult című könyvében, amely nemcsak Harry és Vilmos herceg konfliktusát, hanem Károly és Diana kapcsolatát is feldolgozza.

Diana hercegnő és Károly herceg házaséletéről intim részletek derültek ki

A könyvből kiderült, hogy a hercegnő a szívügyeit ugyanúgy megbeszélte a barátaival, mint bármilyen átlagos ember. Elég sok részletbe, még a hálószobatitkaikba is beavatta őket. Mint kiderült, Károlynak szinte sosem volt kedve az intim együttlétekre, bevallotta, megfordult a fejében, hogy leitassa a herceget annak reményében, hátha ezzel az ágyba tudja csalogatni. 

GettyImages-73389945
Fotó: Princess Diana Archive / Getty Images Hungary

A barátai egyben a tanácsadói is voltak, akik különféle tippeket adtak a hercegnőnek, hogyan csábíthatná el a férjét.

- Diana egyszerre siránkozott és viccelődött a hálószobai bojkottról. Egyszer még azzal a gondolattal is eljátszott, hogy itat egy kis alkoholt Károllyal, hátha történik valami köztük - fogalmazta az író.

Egy barátnője ezt az ötletét egyből elvetette, hiszen a túl sok alkohol egyes emberek férfiasságára inkább rossz hatással van. Egy másik barátja egy nagyon meglepő és furcsa tanáccsal állt elő.

A cikk az ajánló után folytatódik

- "Mi lenne, ha leoltanád a villanyt, és szőke parókát viselnél? Hátha összetéveszt téged Kamillával." Diana erre hangos nevetésben tört ki, sok időbe telt neki, mire elfogadta, hogy ki is az ő férjének szíve hölgye valójában.

1992-ben végül bejelentették, hogy különválnak útjaik, ezután a hercegnő botrányos interjúsorozatot vett fel Peter Settelennel, a férfi elég bátor kérdéseket is feltett, rákérdezett arra, milyen volt a szexuális életük, erre így válaszolt Lady D:

- Nos volt, volt, viszont furcsa, nagyon furcsa volt. De ez még régen történt, aztán kialudt a tűz olyan hat-hét évvel ezelőtt - nyilatkozta akkor.

Diana pontosan tudta, hogy Károly Kamillával csalja.
Diana pontosan tudta, hogy Károly Kamillával csalja.
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

Az 1995-ös BBC-interjúja is nagy port kavart, amelyben Diana kijelentette, hogy a házasságukban lényegében hárman voltak, és már kicsit zsúfolt volt ez számára. A harmadik félként Kamillára utalt akkor. A nagy port kavart beszélgetés után egy évre rá hivatalosan is kimondták a válásukat.

Bár Diana és Károly házassága tönkrement, a hercegnő a halála előtt elég jó viszonyt ápolt volt férjével

Diana életének végén remek kapcsolatot ápolt Károllyal, már rég voltak előtte ennyire jóban. Károlynak lett egy szokása, hogy beugrott hozzá a Kensington-palotába egy teára azért is, hogy megosszák egymással a bánatukat. Előfordult, hogy együtt nevetgéltek - magyarázta Tina Brown, a királyi család életrajzírója a Telegraphnak.

Bár Diana a '90-es években több férfival is randizott, ennek ellenére bármikor visszatért volna Károlyhoz, ha a herceg is úgy szerette volna.

Katalin legszebb ruhái 2020-ból

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű kreációkban mutatkozott Katalin hercegné 2020-ban.

Ezt is szeretjük