Barbra Streisand 77 éves lett - Fiatalon ilyen szexi fotók is készültek róla
Isten éltesse az aranytorkú énekesnőt, aki 77 évvel ezelőtt ezen a napon született!

barbra-streisand-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Barbra Streisandra könnyű szerrel mondhatjuk, hogy ő a szórakoztatóipar egyik állócsillaga. Milliók példaképe, köztük olyan világhírű énekesnők idolja, mint Jennifer Lopez vagy Ariana Grande. 

Mi sem bizonyíthatná jobban a tehetségét, mint a tény, hogy a szakma legrangosabb elismeréseit mind magáénak tudhatja: Emmy-, BAFTA-, Golden Globe- és két Oscar-díjjal is büszkélkedhet. Pályája során számtalanszor bizonyította, hogy kiváló színésznő, rendező és előadóművész is.

Sokan azért szeretik, mert nem kifejezetten sztáralkat, kiskorától kezdve csúfolták a külseje miatt, még édesanyja sem bátorította abban, hogy híres legyen, mondván: ilyen orral sosem lesz belőle hollywoodi csillag.

Azonban a negatív kritikák nem tántorították el attól, hogy valóra váltsa az álmait, már az iskola mellett színi tanfolyamra járt, majd érettségi után elkezdett bárokban énekelni. 1962-ben teljesült a legnagyobb vágya, a Broadway világot jelentő deszkáin debütálhatott, a Can Get it For You Wholesale című előadásban. Az alakításáért bezsebelt egy Tony-jelölést, és el is indult a világhírnév felé vezető úton.

Első filmes szerepe a Funny Girl hősnője volt, majd sorra tűnt fel mára már klasszikusnak számító alkotásokban, mint például az Ilyenek voltunk, a Csillag születik vagy a Tükröm, tükröm…

Sokak lelki szemei előtt színpadi dívaként jelenik meg, ám volt egy szexibb oldala is, amit időről időre megvillantott a közönségnek. Képes összeállításunkban megmutatjuk, hogy milyen dögös volt fiatalon a ma 77 éves Barbra Streisand.

Ezt is szeretjük