Julia Roberts legkisebb gyereke 14 éves lett: férje ritka felvételt osztott meg Henryről
Julia Roberts három gyermek édesanyja.

julia-roberts-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Julia Roberts 2002-ben mondta ki a boldogító igent Daniel Moder operatőrnek, nem vártak sokáig a családalapítással, ikreik, Hazel és Phinnaeus 2004 novemberében látták meg a napvilágot, legkisebb fiuk, Henry 2007 júniusában született.

Ebben a hónapban a család legkisebb tagját ünnepelték, ugyanis Henry 14 esztendős lett, édesapja ennek alkalmából egy vagány videót posztolt róla, amelyen a fiú épp gördeszkázott.

Julia Roberts legkisebb gyermeke is már 14 éves

Az alábbi két felvétel Henryről készült, miközben gördeszkázott, nagyon koncentrált, hogy jól megcsináljon egy trükköt.

Henry épp gördeszkázott.
Henry épp gördeszkázott.
Fotó: Instagram/Daniel Moder

A rajongók a kommentszekcióban megjegyezték, hogy Henry mennyire hasonlít édesapjára: "Tisztára olyan, mintha az ikertestvéred lenne!" "Annyira téged látlak ebben a fiúban!" "Henry a te mini másod, elképesztő!" - fogalmazták.

Ebben tényleg van igazság, ha Julia Roberts férjéről szeretnél látni fotókat, akkor ide kattintva több felvételt is láthatsz róla.

A teljes, gördeszkázós videót az alábbi Instagram-posztban nézheted meg. Henry nagyon vagány és sportos kamasz lett.

Julia Roberts és férje mindhárom gyermeküket arra tanítják, hogy minél inkább függetlenek legyenek.

- Nem akarom, hogy ugyanazokkal a nehézségekkel küzdjenek meg, mint én. Azonban muszáj nekik megtanítanod, hogyan ágyazzanak meg, el tudjanak mosogatni maguk után, és képesek legyenek valamilyen ételt összedobni maguknak. Ezek nagyon fontos élettapasztalatok, szerintem muszáj, hogy ők maguk küzdjenek meg az élet nehézségeivel. Saját élményeket kell szerezniük - idézte a színésznő korábbi nyilatkozatát a The Huffington Post.

Nem egyszerű kamaszokat nevelni, erről is mesélt.

- Annyira más szerintem nekik, mint az én koromban. Emlékszem, amikor édesanyám fejéhez vágtam, hogy gőze sincs, milyen egy tinédzser élete manapság, pedig ezt ő is ugyanúgy átélte. Daniellel viszont tényleg mi sem tudjuk, milyen érzés manapság a pubertáskor. Ha a gyerekeim kérnek tőlem néha valamit, előfordul, hogy automatikusan nemet mondok rá, azonban utána azonnal rákeresek a neten, mit is szerettek volna elérni nálam, mert bevallom, nem mindennel vagyok képben - viccelődött.

Bradley Cooper kislánya irtó cuki

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Bradley Cooper és Irina Shayk egy szem lánya.

Ezt is szeretjük