Ritka fotón mutatta meg Sarah Jessica Parker 11 éves ikerlányait: ilyen nagy már Tabitha és Marion

Sarah Jessica Parker lányai rengeteget nőttek.

Sarah Jessica Parker és ikerlányai
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Annak ellenére, hogy a világ legismertebb szinglijeként híresült el, Sarah Jessica Parker és a Szex és New York Carrie Bradshaw-jának családi állapota között óriási a különbség. Míg a karakter soha nem vágyott arra, hogy szülő legyen, megformálója háromgyermekes édesanya.

A színésznő és szintén színész férje, Matthew Broderick 1997-ben kötötték össze az életüket, a frigyükből 2002-ben született meg fiuk, James. Ezután évekig próbálkoztak sikertelenül, hogy ismét bővítsék a családot, végül úgy döntöttek, szakemberhez fordulnak. Ikerlányaikat, Tabithát és Mariont béranya hozta a világra 2009-ben.

Sarah Jessica Parker ritkán látott ikerlányai

Bár a filmcsillag nagyon aktív a közösségi médiában, majdnem mindennap megoszt valamit az Instagramon, arra nagyon ügyel, hogy a családját megóvja a kíváncsiskodóktól. Gyermekeiről csak nagyon ritkán posztol, és kizárólag hátulról lefényképezve mutatja meg őket. Múlt hét pénteken is így tett közzé egy bejegyzést 11 esztendős lányairól. Kattints a jobb oldalon látható fehér nyílra a második fotóért.

A sorozatsztár különleges apropót talált arra, hogy megmutassa az ikreket, ezzel hozta követői tudtára, hogy a lányok maguk mögött hagyták az amerikai oktatási rendszer szerinti hatodik osztályt, és jövőre már hetedikesek lesznek.

"Olyan hosszú volt ez a hatodik osztály. Helló, kis hetedikeseim! Köszönöm a drága tanároknak azt a kedvességet, megértést, humort és szeretetet, amelyet a gyermekeim oktatásába fektettek. Annyi mindent tanulhattak Bagdadról, Spanyolországról és a szívünk csücskéről, New Yorkról is! Lányok, nektek pedig ideje kivenni az elemet az ébresztőórákból, hiszen itt a nyár!” - osztotta meg a gondolatait az oldalán.

Sarah Jessica Parkert és Tabithát június elején kapták lencsevégre a lesifotósok vásárolgatás közben.
Sarah Jessica Parkert és Tabithát június elején kapták lencsevégre a lesifotósok vásárolgatás közben.
Fotó: Jose Perez/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

A kommentelők imádták, hogy a világsztár még arra is szánt időt, hogy megköszönje a pedagógusok állhatatos munkáját. Valamint természetesen nem mentek el szó nélkül amellett sem, hogy Tabitha és Marion mennyire megnyúltak 11 éves korukra.

"Tanárként nagyon jólestek ezek a szavak! Minden kollégám számára nehéz időszak volt a tavalyi év, de az ilyen dicséretekért megéri kitartani!”

"Annyira gyorsan nőnek! Boldog nyarat nektek, lányok!”

"Hogyan lehet, hogy a gyerekeid már ilyen nagyok? Remélem, az egész Broderick családnak gyönyörű nyara lesz” - öntötték szavakba jókívánságaikat a rajongók.

Sarah Jessica Parker 24 éve imádja a férjét

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick 1997. május 19-én kötötték össze az életüket egy titkos szertartás keretein belül. Immár 24 éve élnek teljes harmóniában.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick 24 éve házasok: esküvőjükről még a családjuk sem tudott

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick nagy napja teljesen eltért a megszokottól.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük