Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick 23 éve házasok: esküvőjükről még a családjuk sem tudott
Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick nagy napja teljesen eltért a megszokottól.

sarah-jessica-parker-matthew-broderick
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarah Jessica Parker a tévétörténelem leghíresebb szinglije, Carrie Bradshaw bőrébe bújva hódította meg a szórakoztatóipart a ’90-es évek végén, míg jelenleg az HBO sorozatában, a Válásban egy olyan anyát alakít, aki tönkrement házassága után igyekszik talpra állni. A való életben azonban sokkal szerencsésebben alakult a szerelmi élete, mint karaktereié, hiszen már 23 éve él együtt a férjével.

Matthew Broderickkel 1997. május 19-én kötötték össze az életüket egy titkos szertartás keretein belül. Szerették volna megőrizni a nagy nap intimitását, és nem akarták, hogy a sajtó megneszelje a dolgot. Végül úgy döntöttek, hogy még a családtagjaiknak és a barátaiknak sem mondják el, mire készülnek. A vendégeket egy átlagos partira hívták el, akik a helyszínen szembesültek azzal, hogy valójában egy esküvőre érkeztek.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick esküvője

A színésznő ruhája sem éppen olyan volt, mint az a Vivienne Westwood-ruhaköltemény, amit Carrie viselt a Szex és New York-filmek első részében. Megtörve a hagyományokat, feketében mondta ki a boldogító igent.

Az 55 éves sztár sosem feledkezik meg arról, hogy az Instagram-oldalán is tudassa követőivel, milyen különleges nap ez a számára, csakúgy, mint minden évben, most is egy régi fotóval ünnepelt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

May 19th, 2020 23 years. We've come a long way baby. X, SJ

SJP (@sarahjessicaparker) által megosztott bejegyzés,

Arra is megvan a praktikájuk, hogy tartsák égve a tüzet a kapcsolatukban, rendszeresen szerveznek romantikus randikat egymással, gyakran járnak színházba, de West Village-i otthonuk környékén is megvannak a kedvenc helyeik.

A legösszetartóbb sztárpárok

Míg a halál el nem választ, tartja a mondás, napjainkban sajnos ez nem mindig van így, de vannak, akik kitartanak egymás mellett jóban és rosszban, és már több évtizede hű társai egymásnak. A hírességek világában számos olyan sztárpár van, akik több mint tíz éve fülig szerelmesek egymásba. 

Ezt is szeretjük