Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick 23 éve házasok: esküvőjükről még a családjuk sem tudott

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick nagy napja teljesen eltért a megszokottól.

sarah-jessica-parker-matthew-broderick

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sarah Jessica Parker a tévétörténelem leghíresebb szinglije, Carrie Bradshaw bőrébe bújva hódította meg a szórakoztatóipart a ’90-es évek végén, míg jelenleg az HBO sorozatában, a Válásban egy olyan anyát alakít, aki tönkrement házassága után igyekszik talpra állni. A való életben azonban sokkal szerencsésebben alakult a szerelmi élete, mint karaktereié, hiszen már 23 éve él együtt a férjével.

Matthew Broderickkel 1997. május 19-én kötötték össze az életüket egy titkos szertartás keretein belül. Szerették volna megőrizni a nagy nap intimitását, és nem akarták, hogy a sajtó megneszelje a dolgot. Végül úgy döntöttek, hogy még a családtagjaiknak és a barátaiknak sem mondják el, mire készülnek. A vendégeket egy átlagos partira hívták el, akik a helyszínen szembesültek azzal, hogy valójában egy esküvőre érkeztek.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick esküvője

A színésznő ruhája sem éppen olyan volt, mint az a Vivienne Westwood-ruhaköltemény, amit Carrie viselt a Szex és New York-filmek első részében. Megtörve a hagyományokat, feketében mondta ki a boldogító igent.

Az 55 éves sztár sosem feledkezik meg arról, hogy az Instagram-oldalán is tudassa követőivel, milyen különleges nap ez a számára, csakúgy, mint minden évben, most is egy régi fotóval ünnepelt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

May 19th, 2020 23 years. We've come a long way baby. X, SJ

SJP (@sarahjessicaparker) által megosztott bejegyzés,

Arra is megvan a praktikájuk, hogy tartsák égve a tüzet a kapcsolatukban, rendszeresen szerveznek romantikus randikat egymással, gyakran járnak színházba, de West Village-i otthonuk környékén is megvannak a kedvenc helyeik.

A legösszetartóbb sztárpárok

Míg a halál el nem választ, tartja a mondás, napjainkban sajnos ez nem mindig van így, de vannak, akik kitartanak egymás mellett jóban és rosszban, és már több évtizede hű társai egymásnak. A hírességek világában számos olyan sztárpár van, akik több mint tíz éve fülig szerelmesek egymásba. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük