Michelle Williams titokban ment hozzá párjához - Első gyermeküket várja
Michelle Williams és Thomas Kail boldogabbak már nem is lehetnének.

michelle williams cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michelle Williamsről 2019 áprilisában derült ki, hogy véget ért a házassága Phil Elverum zenésszel. Az év végén mindenkit meglepett a színésznő, amikor a People magazin megírta róla, hogy új párja, Thomas Kail eljegyezte.

Akkor nemcsak az eljegyzés miatt örülhetett a sztárpár, hanem annak is, hogy a színésznő állapotos lett a rendezőtől. Michelle Williamsnek már van egy gyermeke, Matilda, akinek édesapja a 2008-ban elhunyt Heath Ledger.

Michelle Williams és Thomas Kail összeházasodtak

A Harper's Bazaar a US Weekly és a Daily Mail információira hagyatkozva írta meg, hogy a sztárpár titokban már egybe is kelt. A Daily Mail olyan paparazzofotókat is közölt a párról, amelyeken mind a ketten viselték a jegygyűrűjüket.

- Nagyon boldogok most, és izgatottak a kicsi érkezése miatt - mondta el a bennfentes a US Weeklynek.

Többeket meglepett ez a gyors tempó, ráadásul a sztárpár idén januárban, a Golden Globe-gálán lépett a vörös szőnyegre először szerelmespárként.

Kail rendezte a Fosse/Verdon című minisorozatot, amelynek Michelle Williams volt a főszereplője. A forgatási munkálatok 2018-ban zajlódtak, a nyolcrészes szériát pedig 2019 tavaszán mutatták be. Michelle Williams az alakításáért több neves díjat bezsebelhetett, még Golden Globe-ot és Emmy-díjat is kapott.

Bár nem lehet tudni, mikor és hogyan szerettek egymásba, az viszont szintén árulkodó, hogy Thomas Kail 13 év után, 2019 elején vált el színésznő feleségétől, Angela Christiantől.

2019 sztáresküvői

A tavalyi évben ezek a hírességek mondták ki a boldogító igent.

Ezt is szeretjük