Drew Barrymore lányairól irtó aranyos kép készült: Frankie és Olive így nevettették meg édesanyjukat
Drew Barrymore csak ritkán posztol gyerekeiről a közösségi oldalán.

drew-barrymore-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Drew Barrymore és Will Kopelman 2012 és 2016 között voltak házasok, kapcsolatuk idején két gyermeket vállaltak, először Olive érkezett a családjukba még a házasságuk évében, Frankie 2014-ben látta meg a napvilágot.

Bár a lányokkal jelent már meg nyilvános eseményen, emellett, amikor még kisebbek voltak, az arcukat is megmutatta közösségi oldalán, ám az utóbbi években visszavett a posztolásból, és már csak ritkán oszt meg friss képeket a lányokról.

Drew Barrymore lányai ellopták a show-t

Múlt hét vasárnap kivételt tett, és két felvételt is megosztott gyerkőceiről. Az egyiken a szőke Frankie és a göndör, barna hajú Olive éppen táncoltak a padon piknikezés közben, édesanyjuk nem győzött nevetni a gyermekein, akik, úgy tűnik, ugyanolyan szórakoztató egyéniségek, mint Barrymore. Ezt az aranyos pillanatot meg is örökítették.

drew-lányai-1
Fotó: Instagram/Drew Barrymore

Bár a lányok arca nem látszik, azonban az tény, hogy mind a ketten sokat nőttek az utóbbi időszakban, Frankie április 22-én lett hétéves, Olive szeptember 26-án ünnepli kilencedik születésnapját.

A színésznő posztolt még egy képet, amin a kisebbik lányát öleli éppen. A meghitt felvételhez az alábbi szöveget írta: "Annak ténye, hogy most már én is anya vagyok, a legfontosabb dolog, ami valaha történt velem, és a legfontosabb privilégium lesz, amivel rendelkezhetek életem végéig. Drága Olive-om és Frankie-m, még az univerzumnál is nagyobb az a szeretet, amit érzek irántatok."

drew-lányai-2
Fotó: Instagram/Drew Barrymore

A színésznő napjainkban nagyon élvezi az anyaságot, ráadásul rengeteg tapasztalatot szerzett két kislánya mellett, ám amikor az első lánya megszületett, nagyon megijedt az új feladattól, erről az Entertainment Tonightnak adott interjújában mesélt.

- Azt hittem, az anyaság romantikusabb és kényelmesebb lesz, helyette meg voltam rémülve. Alig aludtam, enni sem tudtam, állandóan aggódtam, egyáltalán nem készültem fel erre a feladatra. Egyedül éreztem magam, szóval ha más édesanyák is ugyanígy éreznek a gyereknevelés elején, azt üzenem nekik, hogy nincsenek egyedül, én is az ő cipőjükben jártam - fogalmazta.

Adam Sandler felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Adam Sandler felesége.

Ezt is szeretjük