Adam Sandler a strandon fotózta le szépséges feleségét: Jackie-vel 23 éve elválaszthatatlanok

Adam Sandler és Jackie 1998-ban szerettek egymásba.

adam-sandler-felesége-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Adam Sandler a '80-as években kezdte színészi karrierjét, a Saturday Night Live volt az első fő állomás, ami megnyitotta számára a filmgyár kapuit, a '90-es években sorra jöttek ki a vígjátékai, a Billy Madison, a Happy, a flúgos golfos, A vizesnyolcas, a Nászok ásza és az Apafej is nagy sikert arattak. Utóbbi alkotás különleges a számára, hiszen ennek a mozinak köszönheti, hogy megtalálta élete párját.

Adam Sandler és felesége 1998 óta elválaszthatatlanok

Az 1999-ben megjelent Apafej forgatási munkálatai 1998-ban kezdődtek meg. Az egyik mellékszerepre leszerződtettek egy nagyon csinos modellt, Jacqueline Samantha Titone-t, akinek ez volt élete második szerepe, a Rob Schneider főszereplésével elkészült Tök alsóban debütált színésznőként. Jackie az első közös filmjükben egy mellékszerepet kapott, ő volt a pincérnő.

Bár nem voltak közös intim jeleneteik, mégis, ahogy leálltak a kamerák, egyből kialakult köztük a szikra. 2003 nyarán házasodtak össze, így idén ünnepelhetik a 18. évfordulójukat. A lagzijukon 400 fő vett részt, olyan sztárok is részt vettek a Malibun megrendezett ceremónián, mint Jennifer Aniston vagy Dustin Hoffman, de természetesen Rob Schneider sem hagyhatta ki a bulit. Az esküvőjük előtt Jackie áttért a zsidó vallásra, ugyanis a színész is az. Két lányuk született: Sadie 2006-ban, Sunny 2008-ban.

A gyönyörű nőt számos Sandler-filmben láthattad mellékszereplőként, ilyen volt Az 50 első randi, a Férj és férj vagy a Kellékfeleség. Utóbbi alkotás elején ő alakította Sandler karakterének hűtlen menyasszonyát. Jackie mindenben támogatja férjét, sőt folyamatosan bátorítja, hogy jobb színész legyen, a kritikusok által dicsért Csiszolatlan gyémánt című alkotás főszerepére is rábeszélte, hogy vállalja el, amit jól is tett, hiszen Sandler így meg tudta mutatni egy teljesen új oldalát. Több díjat is bezsebelt ezzel, emellett még Golden Globe-ra is jelölték.

A 2019-es Torontói Filmfesztiválon elmesélte házasságuk titkát.

- A titok annyi, hogy sok időt töltünk egymással, gondoskodni kell arról, hogy ne legyél távol túl sokáig, minél többet legyetek együtt, és mindig az igazat kell mondani a másiknak - idézte szavait a Closer magazin.

A színész olykor közösségi oldalán is megmutatja szép feleségét, akiről legutóbb gyönyörű felvételeket csinált a strandon. Drew Barrymore is lájkolta a képeket, amihez ezt írta: "Jackie a legjobb!" 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Adam Sandler felesége, Jackie.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük