A 75 éves Goldie Hawn fantasztikusan néz ki: Kate Hudsonnel imádni való anya-lánya képet készítettek
Goldie Hawn és Kate Hudson közös fotója nagy sikert aratott.

kate-hudson-goldie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Goldie Hawnt a magyar nézők olyan filmekből ismerhetik, mint A vasmacska kölykei, a Jól áll neki a halál, az Elvált nők klubja vagy a Palimadár. Három gyermeke, Oliver és Kate Hudson, illetve Wyatt Russell is a nyomdokaiba lépett. Közülük egyértelműen lánya futott be a legjobban. Az anya-lánya páros között mindig is roppant szoros volt a kapcsolat, a közösségi oldalak térhódítása óta példaértékű viszonyukról a rajongók is meggyőződhetnek.

Goldie Hawn fantasztikusan fest lánya oldalán

2020-ban a People magazinnak Hudson elmesélte, édesanyja volt az egyik legnagyobb támogatója, nélküle biztosan nem az a nő lenne, akivé vált.

- Édesanyám biztosította számomra, hogy legyen elegendő önbizalmam kiállni magamért, és éljem a saját életem. Anyukám volt az én legnagyobb bátorítóm. Remélem, hogy Rani lányomnak én is hasonlóan meg tudom tanítani, hogy legyen magabiztos.

Az Amerikai Egyesült Államokban vasárnap ünnepelték anyák napját, ennek alkalmából több posztot is szentelt édesanyja számára, aki a közös fotóikon fantasztikusan fest. A 75 éves színésznő ugyanolyan energikus és mosolygós, mint karrierje elején.

Képes összeállításunkban megnézheted Hollywood egyik legkedveltebb anya-lánya párosát.

Ezt is szeretjük