Jude Law 20 éves lánya pár centis hajjal lépett a cannes-i vörös szőnyegre: imádták a merész frizurát
Jude Law lányát eddig hosszú, barna hajzuhataggal láthattuk.

jude-law-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

1938-ban a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon született meg egy Franciaországban rendezendő filmfesztivál ötlete. A szervezők választása Cannes-ra esett ennek helyszínéül, 1939-ben pedig meg is valósulhatott az első rendezvény, amit akkor még Cannes-i Mozgókép-kiállításnak neveztek. Azóta minden évben, általában májusban összegyűlik a filmkészítés krémje a francia Riviérán.

Idén a világjárvány miatt 2021. július 6-ától kezdődött az esemény, amelynek a Cannes-i Kongresszusi és Fesztiválpalota adott otthont. Ezúttal is jó pár hírességet láthattunk a vörös szőnyegen, többek között a Hollywoodban és a divatvilágban egyre nagyobb nevet szerző Iris Law is megjelent, akinek édesapja a sármos, brit színész, Jude Law.

Jude Law lánya pár centis hajjal jelent meg Cannes-ban

A húszéves szépség mesés látványt nyújtott hófehér Dior ruhájában, ám a fotósok mégsem az öltözéke miatt kattintgatták olyan sűrűn a gépeiket. Az ifjú színésznő új frizurája keltette a legnagyobb feltűnést, a megszokott hosszú, barna loknik helyett szőke, pár centisre nyírt hajjal jelent meg.

iris-law-1
Fotó: Getty Images Hungary

Július elején határozta el, hogy megszabadul a hosszú tincsektől, hogy ezzel teljesen új fejezetet nyisson az életében. Az átváltozást az angol Vogue kamerái rögzítették, a bejegyzés jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva megnézheted az ominózus pillanatot, amikor Anthony Turner mesterfodrász hajnyíró gépet ragadott, és megszabadította fürtjeitől.

- Szerettem volna valamit, ami felszabadító érzéssel hat rám. Aznap, amikor leborotválták a hajam, megváltozott az életem. Sosem tettem még ehhez hasonlót az életben. Belenéztem a tükörbe, és azt hittem, hogy majd elérzékenyülök, de nem. Elöntöttek a pozitív érzések - mondta a magazinnak. 

iris law 2
Fotó: Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images Hungary

A modell-színésznő azt is elárulta, hogy barátai először meghökkentek, amikor meglátták új külsejével.

- Olyanokat mondtak, hogy: "Jézusom, mit tettél?” "Most úgy nézel ki, mint egy fiú!” vagy "Hát, végül is a haj visszanő”. Hogy érdekel-e? Egy cseppet sem, magabiztos vagyok így!

Azért nem csak negatív kritikákat kapott a környezetétől, az Instagramon nem győzte fogadni a bókokat. A kommentelők szerint annak, akinek ilyen szép arca van, bármilyen frizura jól áll. 

A 2021-es cannes-i filmfesztivál legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt a nyitónapon Helen Mirren, Marion Cotillard, Andie MacDowell vagy Bella Hadid.

Ezt is szeretjük