A 63 éves Andie MacDowell ősz hajjal lehengerlően festett Cannes-ban: a 80-as évek színésznője friss fotókon

Andie MacDowell a 74. cannes-i filmfesztivál nyitóestjén frizurájával keltett feltűnést.

Andie MacDowell 2021-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sok olyan manökenről tudunk, akinek minden vágya, hogy a kifutó után Hollywoodot is meghódítsa. Bár akadnak olyanok, akik néhány próbálkozást követően inkább visszatérnek a divatiparba, pár szerencsés épp annyira sikeres színésznővé avanzsál, mint amilyen keresett modell volt.

Andie MacDowell jó példa minderre. A skót gyökerekkel rendelkező sztárt a ’70-es évek végén szerződtette le a Wilhelmina Models ügynökség, de nem kellet sokat várnia, hogy a filmszerepek is rátaláljanak. 1984-ben a Tarzan, a majmok ura című filmben debütált, majd olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint Demi Moore, Bill Murray vagy Hugh Grant. 

Andie MacDowell ősz hajjal lépett a vörös szőnyegre Cannes-ban

Az immár 63 esztendős színésznő a mai napig nem hagyott fel a színjátszással, és ha nem is rendszeresen, de gyakorta ellátogat a legnagyobb filmes eseményekre. Tegnap a 74. cannes-i filmfesztivál nyitóestjén is megjelent, a fotósok pedig nem győzték kattogtatni a fényképezőgépeiket, annyira ragyogóan festett a vörös szőnyegen.

andie macdowell 1
Fotó: Daniele Venturelli / Getty Images Hungary

Világoskék ruhája klasszikus eleganciát kölcsönzött neki, ám nem az öltözéke keltette a legnagyobb feltűnést. Természetes, ősz frizurájával mindenkit lehengerelt. Még 2020-ban a koronavírus-járvány miatti karanténban jutott arra a döntésre, hogy lenöveszti festett, sötét tincseit, mivel nem akart otthon bajlódni a hajfestéssel. Az eredmény pedig annyira tetszett neki, hogy akkor sem ment vissza a fodrászához, miután újraindult az élet.

- Nem festettem be a hajam, szóval egyre inkább az ősz tincsek domináltak a frizurámban. A lányom folyamatosan megjegyezte, mennyire menő így a külsőm, szóval teljesen lenövesztettem, és nem bántam meg! Imádom! Igazából ez nem is ősz, inkább ezüstnek szoktam hívni. Igazi ezüstróka lettem! - mesélte Drew Barrymore beszélgetős műsorában.

andie macdowell2
Fotó: Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images Hungary

A talk-show vendégeként arra is kitért, hogy ezzel a megjelenéssel nem azt akarja üzenni a rajongóinak, hogy hanyagolják el magukat, és ne foglalkozzanak a szépségápolással. Ez a fizimiska inkább a természetesség és a kortalan szépség dicsőítésére szolgál.

A 63 éves Sharon Stone bikinis fotói

A 63 éves színésznő a fitt sztárok közé tartozik, az egészséges életmód prioritást élvez a mindennapjaiban. Ennek meg is látszik az eredménye, képeken mutatjuk a legdögösebb bikinis fotóit.

A 63 éves Sharon Stone bikinis képe tarol az Instán: a kolléganői sem tudtak szó nélkül elmenni mellette

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük