A 80-as évek modellje tarol az Instagramon: Paulina Porizkova ősz hajáért megőrülnek a rajongók
Paulina Porizkova elhatározta, hogy nem fedi el az öregedés jeleit magán.

paulina-porizkova
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Manapság egyre nagyobb trend a világsztárok körében, hogy a közösségi médiában a lehető legtermészetesebb formában mutatják meg magukat. Rajongóikban ezzel szeretnék erősíteni, hogy ők is emberek, vannak ráncaik, narancsbőrük és zsírpárnáik is.

A ’80-as évek egyik sztármodellje, Paulina Porizkova sem kelt követőiben hamis illúziót az öregedést illetően. Nem árul zsákbamacskát profilján, simán megmutatja, hogy néz ki ébredés után, és ősz tincseit sem takargatja.

Paulina Porizkova ősz hajjal hódít

Az 55 éves manöken őszinte posztjaiért nők ezrei rajonganak világszerte, sokan igazi úttörőnek tartják. Nem csak azért imádják, mert könnyedén tudnak azonosulni vele, lelkesítő szövegei hatalmas segítséget jelentenek nekik az önelfogadásban.

„Elgondolkoztam azon, hogyan segíthetnék abban, hogy azokat a dolgokat, amelyeket eddig hibáknak tekintettünk a testünkön, és az öregedés csúf jeleiként értelmeztük, amelyeket azonnal el kell tüntetni, máshogy kezdjük el látni. Miért ne tekinthetnénk rájuk az érett kor és az önbizalom megtestesüléseként? Korábban azt hittem, az ősz haj az öregség jele, de mára megváltoztattam a hozzáállásomat, az ősz haj igenis szexi” - olvasható az Instagramján.

A cikk az ajánló után folytatódik

A felvételek alapján azt gondolhatnánk, hogy ő a legmagabiztosabb ember a bolygón, ám ez nem így van. Gyakorta ír arról, hogy olykor benne is felmerül a kétely külsejével kapcsolatban, és bármennyire is ellenzi a szépészeti beavatkozásokat, nem tagadja, néha eljátszik a botox gondolatával. Emiatt egy cseppet sem ítélik el a kommentelők, szimpatikusnak tartják, hogy a bizonytalanságát sem szégyelli.

„Bár nagyon igyekszem, és a lehető legtöbbet teszem azért, hogy szeressem önmagam, az igazság az, hogy az ötvenes éveim közepén járok. Hiú vagyok, és bizonytalan. Az sem lenne meglepő, ha jövő héten eldönteném, hogy kés alá fekszem, csak azért, hogy megfeleljek az elvárásoknak, ahelyett, hogy keresztes hadjáratot indítanék azok ellen” - árulta el 2020 januárjában az oldalán.

A vallomása ellenére továbbra sem szabatta át az arcát. Legfrissebb képeit rendre ellátja a no filter, no makeup és a no botox hashtagekkel, azaz nem manipulálja a fényképet, nem visel sminket rajta, és az arcához sem nyúlt szike.

A '90-es és 2000-es évek szupermodelljei akkor és most

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy festenek ma a '90-es és a 2000-es évek legkeresettebb modelljei.

Ezt is szeretjük