A 2000-es évek nádszálvékony szupermodellje volt: Tyra Banks most telt idomokkal hódít
Tyra Banks imádja, hogy nőiesebb lett az alakja.

tyra-banks
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2000-es években nem volt olyan divatmagazin, amelynek címlapján ne láthattuk volna viszont Tyra Bankset. Szuper vékony alakjával és gyönyörű vonásaival a lábai előtt hevert a divatszakma: ő volt a világ első színes bőrű manökenje, aki szerepelt a GQ és a Sports Illustrated borítóján, valamint 2005-ig a Victoria’s Secret angyalaként lejtett végig a kifutón.

Nem csak a szépségiparban sikerült megvetnie a lábát, a filmezés és a televíziózás is jól ment neki. Amerikai lányok milliói akartak bekerülni a Topmodell leszek! című valóságshow-jába, de a mozivásznon is találkozhattunk vele néhány filmben.

Tyra Banks telt idomai

Az eltelt húsz évben jócskán megváltozott a külseje, immár telt idomokkal hódít. Eleinte bántotta, hogy felszaladtak rá a kilók, de végül megbarátkozott új alakjával: szexi képeken mutatja meg követőinek az Instagramon, hogy milyen vadítóak a nőies formák.

„Eleinte azt gondoltam, fogynom kell 15 kilót, úgy kell kinéznem, mint egykor. Aztán a hűtőben megbújó jégrém csábítása erősebb volt. Igen, oda kell figyelni az edzésre, fontos az egészség, szedni kell a vitaminokat, de néha engedni kell az élvezeteknek is” - írta az oldalán.

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy festenek ma a '90-es és a 2000-es évek legkeresettebb modelljei.

Ezt is szeretjük