A 63 éves Sharon Stone bikinis képe tarol az Instán: a kolléganői sem tudtak szó nélkül elmenni mellette
Összegyűjtöttük Sharon Stone bikinis és fürdőruhás képeit.

sharon-stone-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sharon Stone a hétvégén egy irtó dögös, bikinis fotóval örvendeztette meg a rajongóit az Instagram-oldalán, a felvételen még a színésznő kollégái sem tudtak szó nélkül elmenni. A magyar származású Jamie Lee Curtis és Kate Hudson is kommeteltek neki.

Sharon Stone bikinis fotói

A 63 éves színésznő a fitt sztárok közé tartozik, az egészséges életmód prioritást élvez a mindennapjaiban. Amikor 2001-ben stroke-ot kapott, utána sokáig tartott a lábadozása, újra megtanult járni és beszélni, a küzdelmes évek egy teljesen új perspektívát adtak számára.

- Nem azt választom, hogy az idősödést negatív dologként fogom fel. Helyette azt az utat választom, hogy idősödjek, ez az én célom. Kilenc napig voltam intenzív osztályon, és nem volt túl magas annak az esélye, hogy túlélem. Nincs szükségem senkire sem az életemben, aki azt éreztetné velem, hogy az öregedés rossz. Elmondom neked, mitől fogod rosszul érezni magad, attól, ha úgy gondolsz magadra, hogy sosem idősödsz meg - fejtette ki véleményét a The Hollywood Reporternek.

A táplálkozásából kivonta az alkoholt, a koffeint és a glutént Hetente négy-öt alkalommal edz, a pilates, az erősítés, a jóga és a tánc is kedvence, meg is látszik az alakján a sok testmozgás, friss bikinis fotóján fantasztikusan néz ki. Több mint 177 ezer lájkot és számtalan dicséretet kapott, Kate Hudson négy szívecske emojit kommentelt neki, Jamie Lee Curtisnek is elállt a lélegzete tőle: "Oké... csak... ejha!" - fogalmazta a színésznő.

Képes összeállításunkban megnézheted Sharon Stone bikinis és fürdőruhás fotóit.

Ezt is szeretjük