Audrey Hepburn bikinis fotói: nádszálkarcsú alakját csak ritkán láttuk így
Mutatjuk Hollywood ikonjait fürdőruhában.

audrey-hepburn-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Audrey Hepburn igazi jelenség volt a mozivásznon, minden egyes filmjében kellemet, eleganciát és finomságot sugárzott. Nem csak színésznőként hagyott nyomot a világban, UNICEF-nagykövetként sokat tett a rászoruló gyermekekért, valamint igazi divatikonként emlékezünk rá.

Audrey Hepburn bikiniben

Egy kezünkön meg sem tudjuk számolni, hány felejthetetlen mozis öltözet fűződik a nevéhez: az Álom luxuskivitelben kis, fekete Chanel koktélruhájától a Sabrinában viselt földig érő, Givenchy báli ruháján keresztül egészen a bohókás, harangszoknyás szettekig, amelyeket a Római vakációban hordott, minden egyes megjelenésével hatással volt a trendek alakulására. Bár sokféle ruhadarabot öltött magára, bikiniben csak nagyon ritkán láthattuk nádszálvékony vonalait. Soványsága miatt sokan úgy hitték, valamilyen étkezési zavarban szenved, az ezzel kapcsolatos tévhiteket 2017-ben fia, Luca Dotti oszlatta el.

- Az emberek úgy hitték, azért mert vékony volt, valamilyen betegséggel küzdött, pedig ez nem igaz. Szeretett enni, az olasz konyha és a tésztaételek voltak a kedvencei. Semmilyen tápanyagot nem iktatott ki az étrendjéből, igaz, húst nem fogyasztott sűrűn, inkább a gabonaféléket részesítette előnyben - nyilatkozta a férfi a People magazinnak.

A modellalkatú filmcsillagot 1951-ben Joseph McKeown fotós is megörökítette strandolás közben. Ezek a felvételek a Kelet-Sussexben található Rottingdean homokos tengerpartján készültek róla. A többi fotóért kattints a kép jobb oldalán látható fehér nyílra.

Nem Audrey Hepburn az egyetlen 20. századi mozisztár, akit fürdőruhában vagy bikiniben is megörökítettek a fotósok az utókor számára. Képes összeállításunkban mutatjuk a kor díváit a strandon vagy a medence partján.

Ezt is szeretjük