Elon Musk 73 éves anyja leopárdmintás fürdőruhában pózolt: Maye csodálatosan fest friss fotóján
Maye Musk megmutatta az alakját fürdőruhában.

maye-musk-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elon Musk, a Tesla, a PayPal és a SpaceX alapítója a világ egyik legbefolyásosabb üzletembere lett az elmúlt években, szinte nincs olyan hét, hogy ne jelenne meg róla valami a sajtóban, azonban a média nemcsak vele, hanem édesanyjával, Maye Muskkal is gyakran foglalkozik. A 73 esztendős modell igazi inspiráció nők milliói számára, ugyanis nőies stílusát bárki lemásolhatja. 

Maye Musk egy kampány kedvéért pózolt fürdőruhában

Maye Musk 15 évesen kezdte modellkarrierjét, amit azóta sem adott fel, érdekesség, eleinte azt gondolta, 18 évesen abbahagyja a divatiparban való munkáját, de végül nem lett igaza, sőt az igazi áttörést a 2010-es évek hozták meg számára. Az elmúlt években a világ legnevesebb divatlapjaival működött közre, láthattuk az Elle, a Vogue és a Harper's Bazaar címlapjain is. A médiában akkor kapták fel igazán a nevét, amikor hatvanesztendősen eldöntötte, többé nem festeti be a haját, helyette bátran vállalja ősz tincseit. 2016-ban az IMG modellügynökség szerződtette le.

Nemcsak a magazinok, hanem a cégek is felkérik egy-egy kampányukra. Legutóbb a Summersalt nyári promóciójára mondott igent, így az új fürdőruha-kollekciójukat reklámozza jelenleg. Instagram-oldalára fel is töltött egy dögös, fürdőruhás fotót, amit a rajongói is megdicsértek: "Sokkal több olyan nőre van szükségünk, amilyen te vagy. Mindig inspirálsz bennünket!", "Olyan vagy, akár egy istennő!", "Csodálatosan festesz" - írták a kommentelők a kedves szavakat.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fantasztikusan fest Maye Musk.

Ezt is szeretjük