Melissa McCarthy csodásan festett csillogó, ezüst estélyijében: íme, a legszebb ruhái
Mutatjuk, melyek voltak Melissa McCarthy legszebb ruhái.

melissa-mccarthy-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melissa McCarthy olyan alkotásokkal lopta be magát a magyar nézők szívébe, mint a Szívek szállodája, a Mike és Molly, a Koszorúslányok, a Női szervek vagy A kém, amit Magyarországon forgatott Jason Stathammel. Napjainkban ő az egyik legnépszerűbb komika, az elmúlt években többször cikkeztek 45 kilós fogyásáról, illetve az öltözködési stílusa is egyre többször terítékre kerül.

Melissa McCarthy legszebb ruhái

Az ötvenéves, duci sztár, mielőtt színészkedésre adta volna a fejét, arról álmodozott, hogy egy napon neves divattervező lesz. A Dél-illinoisi Egyetemen tanult divat- és textiltervezés szakon, amikor New Yorkba költözött, a Fashion Institute of Technology képzésén is részt vett. Közben a színészet egyre fontosabb szerepet töltött be az életében, a növekvő ismertség miatt egyre többször jelent meg a vörös szőnyegen, és néha bizony bajban volt, hogy mit vegyen fel, ugyanis sok divattervező nem hajlandó plus size méretű nőknek ruhát készíteni.

2015-ben állt össze a Sunrise Brands céggel, és létrehozta a saját márkáját, a Seven7-t, ami elsősorban plus size mérettel rendelkező embereknek gyárt ruhákat.

A vörös szőnyegen is többször bebizonyította, hogy mennyire jó érzéke van a divathoz. Képes összeállításunkban megnézheted Melissa McCarthy leggyönyörűbb kreációit, amelyeket a nyilvános szereplései alatt viselt.

Ezt is szeretjük