A francia elnök felesége káprázatos volt tűzpiros estélyi ruhájában: Brigitte Macron legszebb kreációi
Brigitte Macron kifinomult öltözködési stílusát sokan imádják.

brigitte macron cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emmanuel Macron 2017-ben lett Franciaország elnöke, a politikus egykori középiskolás tanára, Brigitte Macron oldalán találta meg a boldogságot. A 68 éves francia first lady az elmúlt években bebizonyította, hogy vérbeli stílusikon.

Brigitte Macron legszebb ruhái

A francia nők kifinomult stílusérzékéről általában ódákat zengenek a szakértők és a divatlapok, nem csoda, hogy Párizst a divat egyik fővárosának kiáltották ki Milánó, London és New York mellett. A first lady gondosan ügyel, hogy mindig elegánsan és sikkesen jelenjen meg a nyilvános eseményeken. Főleg a minimalista és letisztult stílus híve, általában a francia márkákat részesíti előnyben, kedvenc divatházai között van a Christian Dior, az Alexandre Vauthier és a Louis Vuitton. Utóbbi brand egyik tervezője, Nicolas Ghesquière személyes barátja, de a 2019-ben elhunyt Karl Lagerfelddel is jó viszonyt ápolt.

- Mindig sok energiát fektetek bele, hogyan prezentálom magam a világ számára. Mielőtt elhagyom a házat, előtte jól átgondolom, mit veszek fel, és a hajamat is megcsinálom, ezek nélkül ki sem tenném a lábamat otthonról - ezt az Elle-nek adott interjújában mesélte magáról.

Az elmúlt években láthattuk káprázatos estélyikben és egyszerű, mégis nőies ruhákban is. Képes összeállításunkban megnézheted Brigitte Macron legszebb ruháit.

Ezt is szeretjük