A 76 éves Helen Mirren napsárga estélyiben a cannes-i filmfesztivál legszebb sztárja volt

Szebbnél szebb estélyikben tündököltek a hírességek a cannes-i filmfesztivál első napján.

helen-mirren-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Július 6-án startolt el a 2021-es cannes-i fesztivál, amely július 17-én ér majd véget. A rendezvényt 74. alkalommal szervezték meg, sajnos 2020-ban a májusra kitűzött fesztivál elmaradt a megszokott formájában, így nem voltak vörös szőnyeges bevonulások. Ebben az évben viszont újra tárt karokkal várják a hírességeket Cannes-ba. 

Helen Mirren volt a cannes-i fesztivál első napján a legszebb

Már a nyitónapon is több nagy név tiszteletét tette a rendezvényen, köztük volt Helen Mirren is, akit nem véletlenül emlegetnek a divatlapok és szakértők stíluskirálynőnek. A július 26-án 76. születésnapját ünneplő színésznő imádja a kifinomult darabokat, a színeket is bátran hordja. Cannes-ban egy napsárga estélyiben lejtett végig a vörös szőnyegen, hogy részt vegyen az Annette című film vetítésén.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt a nyitónapon Helen Mirren, Marion Cotillard, Andie MacDowell vagy Bella Hadid.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük