Julia Roberts ritkán látott férjével szelfizett a tengerparton: már 19 éve házasok
Julia Roberts és Daniel Moder július 4-én ünnepelték házassági évfordulójukat.

julia-roberts-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Julia Roberts és Daniel Moder operatőr még a 2000-es évek elején találkoztak A mexikói című film forgatásán. Kisebb botránnyal indult a szerelmük, mert amikor megismerkedtek, a színésznő Benjamin Bratt-tel járt, Moder pedig Vera Steimberg férje volt. Azt pletykálták róluk, titokban szeretők voltak, de ezt a sztárpár tagadta, csak azután kezdtek járni, miután mind a ketten kiléptek előző kapcsolatukból. Végül 2002. július 4-én keltek egybe.

Julia Roberts és férje 19 éve házasok

Roberts 2018-ban Gwyneth Paltrow-nak azt nyilatkozta, bár voltak kapcsolatai, mégis az operatőrnél teljesen más érzések keletkeztek benne.

- Azt hiszem ez volt az első olyan, ami tényleg igazinak tűnt. Amikor hozzámentem Dannyhez, tudtam, hogy az életem már sosem lesz ugyanolyan, persze ezt a legcsodálatosabb értelemben mondom. Jobban érdekel a mondanivalója vagy a nézőpontja, mint bárki másénak. Ebben tényleg nagyon szerencsések vagyunk. Szerelmesek vagyunk, és csak élvezzük egymás társaságát - fogalmazta.

2004 novemberében születtek meg ikreik, Phinnaeus és Hazel, 2007 júniusában pedig a világra jött harmadik gyermekük, aki a Henry nevet kapta.

A hétvégén ünnepelték meg házasságuk 19. évfordulóját, a tengerparton szelfiztek egyet, amit az 53 éves Oscar-díjas sztár Instagramján is megosztott.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Julia Roberts és férje, Daniel Moder.

Ezt is szeretjük