Az 54 éves Sophie Marceau fekete-fehér estélyiben jelent meg Cannes-ban: lélegzetelállító volt a Házibuli sztárja

Sophie Marceau a cannes-i filmfesztivál második napján lépett a vörös szőnyegre.

sophie-marceau-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Igazi sztárparádé van jelen Franciaországban, ugyanis július 6-án elstartolt a cannes-i filmfesztivál, melynek záró napját július 17-én rendezik meg. Az ország legnagyobb filmes eseményére idén sok híresség kapott meghívást, a fesztivál második napjára a Házibuli imádott színésznője, Sophie Marceau is ellátogatott.

Sophie Marceau a cannes-i filmfesztivál második napján

Az 54 éves színésznő 2015 óta nem vett részt a filmfesztiválon, ám a 2021-eset már nem hagyhatta ki, hiszen új filmjének, a Tout s'est bien passé című alkotásnak is szerveztek vetítést. Gyönyörű estélyit választott az eseményre, az A vonalú ruha tökéletesen kiemelte karcsú alakját.

Az utóbbi években nem vállalt el szerepet, 2018-ban jelent meg a Madame Mills, une voisine si parfaite című filmje, előtte 2015-ben a Rabságban, illetve az Une histoire d'âme című alkotásokban szerepelt. A News In 24 megírta, miért volt szüksége egy kis szünetre.

- Már nem akartam ezt csinálni, volt olyan korszakom, amikor úgy éreztem, időt kell szánnom arra, hogy újra érezzem a szenvedélyt a szakmában. Ebből már nem volt túl sok, talán azért, mert a projektek, amiket felajánlottak, nem igazán érdekeltek, de nem. Szerintem igenis szükségem volt a szünetre. Nem bántam meg, hogy így döntöttem, jól éreztem magam tőle, főleg akkor, amikor végre olyan forgatókönyvet olvastam, ami tetszett, így végül újra bele akartam vágni a munkába. Aztán ismét vissza akartam vonulni, szóval tényleg kellett nekem ez a pihenés. Szerencsésen alakult a helyzetem - magyarázta a fesztivál helyszínén.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörűen festett Sophie Marceu a vörös szőnyegen.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük