Az 54 éves Sophie Marceau fekete-fehér estélyiben jelent meg Cannes-ban: lélegzetelállító volt a Házibuli sztárja
Sophie Marceau a cannes-i filmfesztivál második napján lépett a vörös szőnyegre.

sophie-marceau-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Igazi sztárparádé van jelen Franciaországban, ugyanis július 6-án elstartolt a cannes-i filmfesztivál, melynek záró napját július 17-én rendezik meg. Az ország legnagyobb filmes eseményére idén sok híresség kapott meghívást, a fesztivál második napjára a Házibuli imádott színésznője, Sophie Marceau is ellátogatott.

Sophie Marceau a cannes-i filmfesztivál második napján

Az 54 éves színésznő 2015 óta nem vett részt a filmfesztiválon, ám a 2021-eset már nem hagyhatta ki, hiszen új filmjének, a Tout s'est bien passé című alkotásnak is szerveztek vetítést. Gyönyörű estélyit választott az eseményre, az A vonalú ruha tökéletesen kiemelte karcsú alakját.

Az utóbbi években nem vállalt el szerepet, 2018-ban jelent meg a Madame Mills, une voisine si parfaite című filmje, előtte 2015-ben a Rabságban, illetve az Une histoire d'âme című alkotásokban szerepelt. A News In 24 megírta, miért volt szüksége egy kis szünetre.

- Már nem akartam ezt csinálni, volt olyan korszakom, amikor úgy éreztem, időt kell szánnom arra, hogy újra érezzem a szenvedélyt a szakmában. Ebből már nem volt túl sok, talán azért, mert a projektek, amiket felajánlottak, nem igazán érdekeltek, de nem. Szerintem igenis szükségem volt a szünetre. Nem bántam meg, hogy így döntöttem, jól éreztem magam tőle, főleg akkor, amikor végre olyan forgatókönyvet olvastam, ami tetszett, így végül újra bele akartam vágni a munkába. Aztán ismét vissza akartam vonulni, szóval tényleg kellett nekem ez a pihenés. Szerencsésen alakult a helyzetem - magyarázta a fesztivál helyszínén.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörűen festett Sophie Marceu a vörös szőnyegen.

Ezt is szeretjük