Johnny Depp lányának testét alig takarta valami: Lily-Rose merész ruhában ünnepelte 22. születésnapját
Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya 1999. május 27-én látta meg a napvilágot.

johnny-depp-lily-rose-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1998-ban Johnny Depp Párizsban forgatta A kilencedik kapu című thrillert. Ott-tartózkodása során elhívták egy vacsorára, ahol megakadt a szeme egy gyönyörű, francia énekesnőn. Kiszemeltje nem volt más, mint Vanessa Paradis, akivel 14 évig alkottak egy párt.

Bár a páros sosem házasodott össze, örökre összekötik őket közös gyermekeik. Megismerkedésük után egy évvel Paradis egy kislánnyal ajándékozta meg a színészt, három esztendővel később pedig egy kisfiút hozott a világra, aki édesapja leghíresebb szerepe, A Karib-tenger kalózai Jackje után kapta keresztnevét.

Johnny Depp lánya merész ruhában szülinapozott

Mindkét gyermek szülei nyomdokaiba lépett. Míg a 18 éves Jack épp bontogatja a szárnyait a filmiparban, addig nővére a legfelkapottabb manökenek egyikének mondhatja magát. Lily-Rose ugyan május 27-én csak a 22. életévét töltötte be, már a szakma legismertebb arcai közt tartják számon. A jeles napot egyébként irtó merész szettben ünnepelte, lenge anyagból készült blúza alig takarta a testét. Ha a poszt jobb oldalán található nyílra kattintasz, további képeket láthatsz Lily-Rose születésnapjáról.

Az ifjú híresség 4,4 millió követőt számláló Instagram-oldalán osztotta meg a felvételt, amelyet azonnal elárasztottak a lájkok és a jókívánságok. Nem csak rajongók tucatjai írtak neki, pályatársai is szavakba öntötték születésnapi kívánságaikat. Például Emily Ratajkowski és Stella Maxwell is hozzászóltak a képhez.

Lily-Rose szépségére még 2015-ben figyelt fel a divatvilág, amikor feltűnt egy ír származású rapper videóklipjében. Ezután elhalmozták a megkeresések, számos magazinnak állt modellt, valamint a Chanel márka nagykövetének választották ki. Bár az elmúlt hat évben számos kifutón végiglejthetett, nem modellként képzeli el a jövőjét, családja többi tagjához hasonlóan ő is a filmvászonról álmodik.

lily-rose depp
Fotó: Gareth Cattermole / Getty Images Hungary

Tehetségét jó pár alkotásban megmutatta már: 2019-ben szerepelt az V. Henrik című történelmi filmben, a 2021 márciusában bemutatott Crisisban pedig olyan színészek mellett játszhatott, mint Gary Oldman vagy Michelle Rodriguez. 

- Amikor először álltam kamera előtt, akkor éreztem meg, hogy igen, ez az, amivel tényleg szívesen foglalkoznék. Van az az érzés, ami akkor önt el, amikor rájössz, most vagy igazán a helyeden. Ezt a filmezés előtt nem éreztem, de most már tudom, hogy ezt akarom csinálni örökre - mesélte a The Face interjújában.

Sylvester Stallone lánya bikinis bombázó

Sylvester Stallonénak és feleségének három lánygyermeke született, Sophia, Sistine és Scarlet. Már mindhárman nagykorúak, és mindannyian építik a karrierjüket. A 22 éves Sistine szülei nyomdokaiba lépett: modellként és színésznőként bontogatja szárnyait.

Ezt is szeretjük