Eláll a szavunk Eminem 25 éves lányától: Hailie vérbeli bombázó lett
Eminem lányán ámulnak a rajongók.

eminem-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eminem és egykori kedvese, Kimberly Anne Scott viharos kapcsolatából egy gyermek született, Hailie Jade 1995. december 25-én látta meg a napvilágot. A rapper karrierje elején több dalában nyíltan rappelt arról, hogy milyen komoly gondjai vannak Kimberlyvel, illetve a kislánya is több alkalommal megihlette. A Hailie's Song, a My Dad's Gone Crazy, a Beautiful és a My Darling is a gyermekéről szól.

Hailie Jade gyönyörű nővé érett

A rapper utoljára 2020 tavaszán nyilatkozott a gyermekéről, ami elég ritkának számít, ugyanis az utóbbi években már sokkal visszafogottabban éli a mindennapjait, a médiában sem szerepel annyit, mint a 2000-es évek elején.

- Nincsenek gyerekei, van egy barátja, és jól elvan. Nagyon büszke vagyok rá, megszerezte a diplomáját - mesélte akkor Mike Tyson Hotboxin nevű podcastjében.

A Michigan State Egyetem hallgatója volt, pszichológiát tanult ott. A 25 éves szépség nagy népszerűségnek örvend a közösségi médiában, Instagram-oldalát több mint kétmillióan követik. Rajongói rendszeresen dicsérik, hogy milyen gyönyörű nő lett belőle. Erről te is megbizonyosodhatsz, képes összeállításunkban megnézheted Eminem lányának fotóit!

Ezt is szeretjük