A világ legszebb kislányaként emlegették: a 19 éves Thylane Blondeau gyönyörű nővé érett
Thylane Blondeau modellként keresi a kenyerét a mai napig.

legszebb kislány cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Thylane Blondeau Patrick Blondeau francia labdarúgó és Véronika Loubry tévés műsorvezető gyermekeként jött a világra 2001 áprilisában. Különleges szépségére nagyon hamar felfigyeltek, csupán négyéves volt, amikor Jean Paul Gaultier modellje lett. 2007-ben őt kiáltották ki a világ legszebb kislányának, nos az évek múlásával csak még gyönyörűbb lett.

Thylane Blondeau így megváltozott

Bár mindenki ráaggatta a legszebb jelzőt, Blondeau sosem tekintett így magára, ezt 2018-ban nyilatkozta az L'Officiel lapnak.

- Most leszögezem, nem én vagyok a világ leggyönyörűbb lánya! Amikor kicsi voltam, folyton mindenki ezt mondogatta nekem, de akkor még fel sem fogtam, mit értenek ez alatt. Hiszen mégis ki állította ezt először? - magyarázta a ma is modellként dolgozó sztár.

Akkor elmesélte azt is, hogy próbálja a korosztályának átlagos életét élni a hétköznapokban, bár tisztában van vele, hogy különleges a munkája, és sokkal többen ismerik a nevét. Az elmúlt években több címlapon is szerepelt. 2017-ben a L'Oreal nagykövete lett, de a Dolce & Gabbana kifutóján is bemutathatta a legújabb kreációkat. Felnéz a kollégáira, legnagyobb példaképe Gigi Hadid. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nővé vált Thylane Blondeau.

Ezt is szeretjük